Compatibilitatea între Rac și Fecioara

+

Cand Rac si Fecioara face un meci de dragoste, un puternic, cu picioarele pe pământ relație cu puterea de ședere este rezultatul fericit. Aceasta este o relație cu un mare potențial pentru a obține o mai bună și mai bine de-a lungul anilor care trec. Ambele Rac si Fecioara sunt si disciplinat orientate spre poartă. Ele sunt sincere si devotati unul pe altul și au un puternic sentiment de scop. Nu dragoste ușor aici: Aceste două nu au fost într-adevăr construite pentru flings! Rac si Fecioara profund unii pe alții admira: Fecioara respecta puterea liniștită Rac si daruire in timp ce Racul apreciaza adaptabilitatea si inteligenta dornici Fecioara.


Aceste iubitori pot obține un start lent, dar în timp, obligațiuni va crește doar mai puternic. Cele Rac-Fecioara dragoste meci se mândrește cu bun simț și principii puternice prin conexiuni și inconsecvente sau puf trecătoare. Ei se bucură de confortul materiale ale vieții, dar ei se vor simți numai bine despre recompensa lor, în cazul în care a venit ca un rezultat de muncă grea cinstit. Ar putea fi TIFFs daca Fecioara devine prea critica pentru sentimentele usor echimoze Racului; Cancerul trebuie să înțeleagă că este doar natura Fecioarei de a sublinia ceea ce observă, că nu este un atac personal. O Fecioara poate țepi la dungă incapatanata lor pereche de Cancer, dar este o trasatura pe care un pacient si partener de dragoste intelegere ca Fecioara ar putea veni să aprecieze. De asemenea, nevoia Fecioarei de a servi costume afectuos Racului, cultivarea natura bine.


Luna (Emotion) reguli Rac, si Mercur (comunicare) reguli Fecioara. Deși sunt foarte diferite planete, ele sunt atât în ​​apropierea Soarelui și, prin urmare, întotdeauna într-unul altuia cartiere. Luna este o influență mothering; este vorba despre cultivarea și creșterea încurajarea, care sunt ambele preocupări centrale pentru cancer. Mercur este totul despre comunicare, și este o energie androgin – Fecioara va adapta și să ia forma pe care îl alege, masca, care servește cel mai bine o situație. Fecioara are o abordare intelectuala a vieții (în special în comparație cu Rac emoțional), dar încă reușește să fie suficient de perceptive și intuitiv pentru alții dau seama dacă aleg. Lucru bun pentru Crab, apoi, ca un partener Fecioara poate obține un simt pentru devotament și împlinire internă dacă asta e ceea ce cu cancer dorințele lor iubit. Aceste două nu se va argumenta despre îndeplinirea unul altuia nevoile. Ei vor lucra la ea și savura recompensele conștiinciozitate lor.


Cancerul este un semn de apa, iar Fecioara este un semn de pamant. Pământ, semne adevărat la numele lor, sunt cu picioarele pe pământ, dar ele pot fi, de asemenea materialistă și preocupat de achiziție. Partenerii de dragoste Rac-Fecioara place sa se inconjoare cu lucruri confortabile, bine-artizanale. Semne de apa se bazează pe sentiment și intuiție, ceea ce face Rac forța emotivă din spatele acestei relații, într-un mod subtil Rac, desigur. Împreună cu dorința lor de prosperitate, dragostea lor de o asigură fantezie de viață acasă că acest cuplu va lucra din greu pentru acest obiectiv comun. De asemenea, ei sunt practice pereche, și de a pierde controlul este niciodată cu adevărat o problemă.


Racul este un semn Cardinal, iar Fecioara este un semn mobil. In timp ce cancerul devine lucrurile merg, Fecioara se bazeaza pe o rutina de schimbare a responsabilităților și provocări. Pentru că ei sunt atât de omniprezente, Fecioara va gasi un loc in planurile Racului in cazul in care doresc cu adevărat să. Fecioara va pastra in planurile de Cancer mintea lui, și va aduce în cele din urmă rezultate, chiar dacă cancerul sa mutat pe.


Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Fecioara? Devotamentul lor să lucreze spre aceleași obiective. Ambii parteneri în acest meci de dragoste se bucură de o viață stabilă acasă și lucruri frumoase, iar Fecioara se bucură cu adevărat de a ajuta Cancer de-a lungul mod de a atinge obiectivele lor. Obiectivele lor comune și dorințele lor fac un meci de dragoste foarte compatibil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.