Compatibilitatea între Rac și Gemeni

+

Cand Gemenii si Racul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, aceasta poate fi o relație destul de curios. Sensibil, Rac emoțional are probleme la comunicarea în mod clar, dar comunicarea clar este ceea ce defineste Gemeni. Gemeni cavaleresc natura si argint limba poate încuraja Crab să iasă din carapacea mai repede decât de obicei; Cancer, la rândul său, poate învăța Gemeni să încetinească și să aprecieze lumea, care Gemenii frenetice iau aproape niciodată timp pentru a face. Dacă Gemeni pare să ignore cancer sau nu le oferă la fel de mult reasigurare si intimitate ca are nevoie racul, probleme ar putea rezulta. Aceste două semne se apropie de lumea în astfel de maniere diferite, că acestea trebuie să fie în măsură să înțeleagă și să accepte unul altuia diferențele.


Cancerul este semnul de acasă și vatră, în timp ce Gemenii este gânditor. Gemenii pot aluneca cu ușurință în rolul de cavaler Rac in armura stralucitoare; se întoarce cancer care favorizează cu nevoia lor caracteristic de a proteja pe cei care le iubesc. Calitatea vieții la domiciliu este important pentru Rac, iar Gemenii vor fi răsfățați de casa lor iubitor Rac consistent de gătit, pat moale și alte creaturi confort. Cancerul este puternic intuitiv și menține o conexiune aproape psihică alături de cei dragi, dar pot tinde spre posesivitate si idealizare a partenerului lor Gemeni. Daca Gemeni Rac reasigura doar că ei iubit și prețuit, toate vor merge fără probleme.


Gemenii sunt condusi de planeta Mercur (comunicare) și cancerul este guvernat de Luna (Emotii). Cancerul tinde să păstreze emoțiile lor îmbuteliate în interiorul deoarece au probleme cu a se exprima. Ei invidiază darul lor de Geminis comunicare deschisă, clară oferită de influența lui Mercur. Gemeni, la rândul lor, pot beneficia de abordare intuitivă Rac, atât de diferită de Bulbuc, natura suprafata Gemeni; Cancerul poate invata Gemeni sa incetineasca si sa aprecieze viata in loc de a trece prin lucrurile bune în graba lor de a ajunge la următorul lucru nou.


Gemenii sunt un semn de aer si Rac este un semn de apa. Dacă aceste două semne pot lucra împreună ele pot fi o echipă mare; la urma urmei, cele mai bune decizii sunt realizate prin încorporarea emoțiile și intelectul. Problema pentru aceste două minciuni în procesul de învățare să coopereze. Ei provin din astfel de puncte de vedere opuse, care uneori poate părea ca și în cazul în care pur și simplu nu au nimic în comun. Profundă, emoțională, de asemenea, cancerul poate umezi, uneori entuziasmul aerisit Gemeni, si lumina, fast-paced Gemeni poate lasa sentimentul Rac ciufulit, chiar zdrențuite. Echilibrul poate fi atins în cazul în care învață să vorbească deschis unul cu altul.


Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar cancerul este un cardinal Semne. Gemeni este flexibil, dispus să meargă cu fluxul și să urmeze un alt plumb; Cancerul este un inițiator și îi place să se prevadă ca de plumb. Gemenii pot încerca să conducă prin a fi curajos, chiar conflictuală; pentru ca aceasta să ruleze fără probleme între aceste două, ambele au nevoie să învețe când să înapoi în jos și ceilalți să conducă.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Rac? După ce își dau seama că sunt aliați, ei pot urca pana la înălțimi mari împreună. Gemenii se gândește mereu înainte și cancerul sprijină aceste idei în liniște în spatele scenei. Capacitatea fiecărui partener de a oferi ceea ce celălalt este lipsit face lor o relatie implinita.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.