Compatibilitatea între Rac și Pesti

+

Un meci de dragoste intre un Rac si Pesti este o întâlnire pozitivă a spiritelor. Ambele semne sunt tolerante, iar Pestii sunt usor energizati de ideile Racului. O pereche Pesti poate deschide ochii unui cancer la lumea de creativitate si spiritualitate. La rândul său, practic Cancerul poate fi un ghid, ceea ce duce la Pesti fructificarea vis lor, ideile utopice. Această asociere celeste beneficiază de o legătură emoțională uimitor de puternic și cu multiple fațete.


Rac iubește bunuri materiale, admiră și apreciază. Rac dorește confort și o casă bogată, și uneori s-ar putea să nu înțeleagă stilul de viață simplist, minimalist, de perechea lor Pesti. Deși ei pot lucra spre diferite obiective de achiziție și stilul de viață, profunzimea emoțională în comun a cancerului si Pestii pot face lor o relație plină de satisfacții foarte.


Luna (Emotion) reguli Rac, și Jupiter (Filozofie) si Neptun (Iluzie si Vise) reguli Pesti. Cand Luna si Neptun vin împreună, o legătură spirituală frumoasă se face. Ambele corpuri cerești vibreze cu cald, energia feminină. Împreună, ei creează o relație idealista, aproape divină, unul care pune semnificație mult pe vise și iluzii. Jupiter guverneaza, de asemenea, Pesti. Aceasta planeta Norocului adauga si o energie masculina la această combinație planetară, care reprezintă filozofia, expansiunea si excesele. Natura acestei combinații oferă o relație utopică: Este scăldată în intriga emoțională și este o adevărată legătură celest. Emotion, adâncimea, căldură, expansiune – Totul sună prea frumos ca să fie adevărat, nu-i așa. Deși ambele pune o mulțime de relațiile lor de dragoste, Rac trebuie să fie atent să nu crampe pește plutitoare, ca Pestii se vor sufoca sub prea multe cereri.


Rac si Pestii sunt ambele semne de apa. Din moment ce apa este o entitate concretă, fizică, Rac si Pestii sunt, în general, foarte compatibile. Pestii sunt în această lume pentru a crea conexiuni umane, iar când vin împreună cu intuiție Racului și cultivarea, nu există nici o legătură mai puternică. Așa că această uniune nu se spală într-un curent de idealism romantic, vedere stabil Rac de viață le deține pe linia de plutire. Și nu este un caz de cancer punerea cu un vis Pesti partener: Rac într-adevăr înțelege ambiguitate emoțională și poate ajuta la stabilizarea Pesti natura lor efemere. Desi cancer ar putea creste obosit de natura îndepărtata lor pereche Pesti, iar desi Pestii ar putea fi deranjat de egocentrism Cancer, este ușor pentru această pereche pentru a găsi un compromis.


Racul este un semn Cardinal, iar Pestii sunt un semn mutabil. Deși intuitiv, în dragoste, ca și în viață, Rac îi place pentru a obține lucrurile în mișcare, cu o idee bună și un plan solid, și o vor scrie toate în jos pentru a ține evidența. Pesti, pe de altă parte, este mai mult despre a merge pe instinct; le-ar pierde in acest plan imediat ce cancerul la întins ei! Rac trebuie sa ofere Pestilor libertatea de a se bucura de interesele lor externe și, ocazional, să urmeze un capriciu fara sa lase. Pestii pot demonstra Rac că finalizarea este uneori mai bine decât inițierea, și ca compromisul poate da roade. Rac si Pesti se hranesc din fiecare energie celuilalt bine, și ar trebui să fie complet compatibile în romantism.


Care este cel mai bun lucru despre meci dragoste Rac-Pesti? Lor naturi emoționale similare. Ambele au o mare capacitate de emoție și compasiune, și ambele pot acționa în calitate de profesor și student. Ele completează și armonizează între ele foarte bine. Empatia generală și angajamentul că aceste două semne de valoare într-o relație este ceea ce va menține legăturile puternice și de lungă durată între crab și pește.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.