Compatibilitatea între Rac și Rac

+

Când două Racii vin împreună într-o poveste de dragoste, un iubitor și totuși foarte emoționale relații interne Apare și. meci Un Rac-Rac face un duo profund devotat, loial la nesfârșit unul de altul. Ambele vor învăța intrarile și dezavantajele partenerului lor, cele mai bune moduri de a încălzi reciproc în sus sau, dacă este necesar, să se răcească unul pe altul. Ambele vor găsi, de asemenea, o mare confort și satisfacție în angajamentul lor de bază unul de altul. Acest cuplu este credincios și grijuliu, de ajutor și simpatic de nevoile individuale și foarte orientate spre a face o acasă și crearea unui sentiment de familie – mai ales atunci când pot trece peste clocitoare, obiceiurile lor de manipulare și de auto-compătimea. Dacă ei pot găsi o modalitate de a păstra emoțiile lor fluid și capricios sub control, această relație va hrăni cei doi iubiți.


Locul Un Rac este in casa. Odată înrădăcinat în siguranță în sanctuarul lor personal, crab capricios poate uita despre lumea din afara, nu minte de plată pentru opiniile altora, în cauză numai cu ceea ce se întâmplă în spatele ușilor propriile lor închise. Această atitudine transportă peste în relații: La fel ca posesiunile lor îndrăgite și confortul material, Rac nu ezită să-și apere un iubit-o dacă este amenințat. Acest devotament și dorința de a lupta și de trudă pentru supraviețuirea și succesul relațiilor lor sunt într-adevăr cele mai mari contribuții la un crab joc de dragoste. Este simbolul nu e de mirare Rac este „Crabby“ crab pe vapor, pentru izbucnirile și flare-up-uri sunt comune cu acest crustaceu emoțional. În timp ce modificări ale lor de dispozitie pot rani sentimentele celuilalt, este stăpânirea subtil un cancer de arta de manipulare emoțională pe care ar trebui să urmăriți pentru.


Luna (Emotion) reguli Rac, iar acest semn este sensibil la starile pe care și descreșteri cu ciclurile lunare ale Lunii. Luna, astrul maternă a cerului, este forța din spatele mare ceresc natura mamei și dătătoare de cancer de ingrijire a lui. Energia acestui instinct creeaza o atmosfera calda, mediu de lucru sigur, un cuib de dragoste perfectă pentru cultivarea în creștere și a unei relații sănătoase.


Cancerul este un semn de apa. Instinct și emoție conduce această relație. Cu aceste puteri intuitive profunde, intense vine o fragilitate, ca sentimentele Rac sunt fragile si usor de ranit. Prin urmare, faptul că Crabby coajă în care se ascund atunci când speriat sau copleșit. Deci, de multe ori retrage în cochilia poate pune o tulpina pe orice relatie cu un Rac, dar două Crabi împreună sperăm că va fi perceptiv nevoilor de spațiu personal și temporare time-out reciproc. Cheia este realizarea că nu este o ușoară personală în cazul în care una dintre aceste Cancerele vrea unele singur timp. Acest element Apos al naturii lor, ei și cei dragi de la realitățile dure ale lumii exterioare poate proteja.


Cancerul este un semn Cardinal. Desi nu este cel mai activ fizic al semnelor, reflexe emoționale rapide unui cancer si puterea de oferta de percepție o linie alternativă de apărare în condiții de stres. Crabul nu este timid despre obtinerea exact ceea ce doresc de la partenerul lor. Protectoare fiara sălbăticit în interiorul este primul element emoțional la un salt înainte în condiții de stres sau o amenințare pentru pachetul. Cu toate acestea, aceste explozii de emoție poate copleși un Rac si strivi sentimentele lor de licitație. loialitate Fierce leagă acest meci de dragoste Rac-Rac, dar poate, de asemenea, pune în pericol însăși existența sa. Ambii parteneri trebuie întotdeauna să depună eforturi pentru a vedea lucrurile din punctul iubitul lor de vedere precum și propria lor.


Care este cel mai bun lucru despre meci dragoste Rac-Rac? devotamentul lor totală față de îmbogățirea angajamentul lor și legătura emoțională puternică între ele. Împreună, această pereche va proteja unul pe altul și să păstreze în condiții de siguranță lor de dragoste din lumea exterioară, precum și activitatea spre crearea unei viață fericită în familie și cultivarea o familie iubitoare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.