Compatibilitatea între Rac și Sagetator

+

Cand Racul si Sagetatorul face un meci de dragoste, ambele trebuie să fie pacient și de a da timp relația să crească și să se maturizeze. După cum se dezvoltă, fiecare partener de dragoste vor descoperi că ei au multe de oferit unul pe altul. La început, se pare ca Sagetatorul este fiorul căutător care se bucură de adrenalină ocazionale, și că cancerul derivă mai mult satisfacție de securitate emoțională. La inceputul relatiei, cancerul poate dori mai mult un angajament decat Sagetatorul este dispus să dea. Dar, pe măsură ce timpul trece, Sagetatorul va invata sa aprecieze suportul emotional puternica ce ofera cancer.


Aceste doi indragostiti, Rac si Sagetator, au abordări diferite de viață; Rac trăiește pe emoție și tradiție, iar Sagetatorul este nelinistit rătăcitor. val emoțional Cancerul poate fi dificil și copleșitoare pentru Sagetator sa accepte. Si Cancerul ar putea fi rezistente la acceptarea neliniște și de pofta pereche Sagetatorului pentru activitățile externe. Un partener Rac poate oferi un Sagetator o bază de origine sigură, un loc unde Sag poate merge pentru a pastra visele si ambitiile lor in perspectiva. Spiritul liber Sagetator poate da viata de zi cu zi Rac un pic de diversitate și de emoție.


Luna (Emotion) reguli Rac, și Jupiter (Filozofie) reguli Sagetator. Luna este despre dragoste, cultivarea și instinctul matern. Jupiter se concentreaza pe expansiune, optimism, noroc și de călătorie. Împreună aceasta este combinația de creștere și expansiune și de masculin și feminin de energie; cele două pot susține reciproc. Atunci când se lucrează spre un scop comun, cei doi pot combina energiile lor de mare efect.


Cancerul este un semn de apa, iar Sagetatorul este un semn de foc. Sagetator dorește libertate, în timp ce tânjește cancer de securitate emoțională și stabilitate, iar aceste nevoi de bază a colora abordarea lor la viață, la proiecte și relații. Un iubitor nu poate obține întotdeauna în cazul în care celălalt amant vine de la, dar atunci când au pus energiile lor complementare împreună, scântei pot zbura și visele pot deveni realitate. În cazul în care apreciază legătura lor intimă și prietenia lor și să respecte unul altuia opiniile, conflictele lor pot fi rezolvate de obicei.


Racul este un semn Cardinal, iar Sagetatorul este un semn mutabil. Sagetator se mută de la idee la idee și risc să se aventureze ca sentimentul le ia, in timp ce Racul este instigatorul de noi planuri. Un Rac pereche trebuie să dea iubitul lor Sagetatorului libertatea de a-si explora propriul spatiu si interesele externe la relația. Cancerul poate aduce idei Sagetatorilor la viata, chiar daca Sagetatorul are interes pierdut și sa mutat mai departe. Sagetator învață Rac virtuțile o minte deschisă peste determinare constantă și inflexibilă.


Care este cea mai bună parte a meciului dragoste Rac-Sagetator? Securitatea ei pot da una de alta (o dată Rac da Sagetatorului libertatea de a oferi aceasta siguranta gratuit). Ei fac un cuplu compatibil odată ce ei se deschid unul de altul și să accepte ca valabile reciproc filozofii de viață diferite. În cazul în care liniile de comunicare rămân deschise și clare, și atâta timp cât aceste două nevoie de timp pentru a aprecia și de a sărbători diferențele lor, a lor va fi o relație stabilă și fericită.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.