Compatibilitatea între Rac și Taur

+

Cand Taurul si Rac vin impreuna intr-o poveste de dragoste, este de obicei o combinație foarte bună. Acestea sunt două poziții în afară, în Zodiac, și astfel de semne tind să împartă legăturile karmice și o înțelegere profundă reciprocă. Aceste două semne particulare au multe în comun: atât securitatea premiu într-o relație de dragoste mai aproape de orice altceva; ambele tind să fie nurturers (Rac este cultivarea emotional in timp ce Taurul îi place să strice iubitul lor cu delicii senzuale, cadouri și bune, mese bogate). Sunt atât interne și destul de dragoste o noapte liniștită a petrecut acasă cu dulceata lor.


Parteneriatul Taur-Rac tinde sa fie una fericita din cauza acestei plăcerea reciprocă a securitatea și confortul de acasă. Ei iubesc o bază solidă acasă, o relație puternică, posesiunile frumos, mâncare bună: tot confortul vieții interne. Al lor este de multe ori familia ideala ca oamenii din alte semne să depună eforturi pentru, având legături strânse între ele și o relație care este mai degrabă decât spre lumea exterioară orientată spre familie. Singurele probleme majore apar atunci când Taurul insistă asupra a avea propria sa cale și cancerul răspunde prin bolborosesc. Taurul trebuie sa inteleaga sensibilitatea emotionala Rac, si are nevoie de cancer se bazează pe comunicare deschisă, onestă decât pe șantaj emoțional.


Taurul este guvernat de Venus (Dragoste) si cancerul este guvernat de Luna (Emotii). Ambele corpuri ceresti vibreaza de energie feminina. Rac păstrează adesea emoțiile îmbuteliate și în interiorul foc mic, care poate duce la ocazionale se fierbe-overs. Astfel, cancerul este atras de natura deschis, onest, neînfricat Taurului. Pe măsură ce Luna controlează mareele Pământului, care afectează în liniște toată viața, așa că nu Rac, manipularea în spatele scenei. Rac tinde sa fie sentimental, iar ambii parteneri preferă să se bucure unul de altul, mai degrabă decât de socializare cu grupuri mari.


Taurul este un semn de pamant si Rac este un semn de apa. Apa și Pământul sunt compatibile ca entități concrete, fizice. Ca un semn de apa, cancerul este născut pentru a hrăni un semn de pamant ca Taurul drum hrănește ploaie Pământ și ajută culturile să crească. La rândul său, Taurul tinde să aibă o imagine mai stabilă a vieții decât o face Rac si este mai putin predispus la tulburări emoționale; Prin urmare, Taurul poate ajuta la stabilizarea cancerului sentimentele lor tumultoase. Ambele semne trebuie să fie atenți în această relație, cu toate acestea: Taurul se poate plictisi de modificări ale dispoziției cancer, iar cancerul poate la rândul său, simt că Taurul este insensibil la nevoile lor.


Taurul este un semn fix și Racul este un semn Cardinal. Taurul are obiceiuri fixe; ei nu se va schimba un aviz imediat ce se formează. Acest lucru poate oferi Rac cu o piatră emoțională, ca Taurul este dedicat relației cu totul. La rândul său, Racul poate aduce noi idei pentru relația și să înceapă proiecte noi Taurul pe care se vor bucura de preluarea mai târziu.


Care este cel mai bun aspect al relațiilor Taur-Rac? Echipa de la starea de echilibru, de încredere care le fac. Ambele semne sunt de incredere si protectivă, mai puternic orientate spre împreună viața internă. O dragoste reciprocă de acasă și de securitate face lor un ideal pe termen lung, relație de familie.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.