Compatibilitatea între Rac și Varsator

+

Cand Racul si Varsatorul face un meci de dragoste, acesta poate fi un caz de contrarii atrag. Cancerul are o abordare emoțională a vieții, Varsatorul, o neconventionala, abordare neconvențională. In timp ce cancerul de multe ori se retrage în cochilia sa, Varsatorul are fiecare ocazie pentru a fi extrovertit, organizatorul și de partid animal. Le place să se găsească printre prieteni; Setările sociale sunt pur și simplu lucru lor! Daca un Rac si un Varsator poate găsi o modalitate de a combina aceste calități într-un mod pozitiv, ele pot merge oriunde împreună.


Atat cancerul si Varsatorul poate fi ambițios și hotărât. Vor să se drumul lor, și îi place nici să intre în conflict. Cancerul poate fi atașat la tradiție și de rutină, morala lor mai conservatoare decât progresivă de modă veche. Varsatorul, pe de altă parte, este foarte modern și probabil amortita de rutina, căscat la plictisitoare și plictisitoare în care cancerul, uneori, găsește confort. Cancerul poate fi intrigat de sentiment de entuziasmul lor iubitul Varsatorului, dar acest crab tradițional ar putea fi frustrat încearcă să țină pasul cu mintea acestui revolutionar. Deși Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Racului, acestea ar putea găsi o mare confort în baza solidă de Cancer oferă. Încearcă să-i facă să-l recunosc!


Luna (Emotion) reguli Rac, si Saturn (karma) si Uranus (Rebeliune) reguli Vărsător. Luna este un radiant, energia feminina si Saturn este o rece, energia masculină a conținut. Uranus este despre toate lucrurile anormale si noi. Luna este emoțională și preocupat de creșterea și domesticitatea, ambele devin teme centrale în multe vieți Racului. Saturn se ocupă cu munca grea si disciplina necesare pentru realizarea, in timp ce Uranus simbolizează gândire înainte. Această combinație are sens pentru un Varsatorului, deoarece acestea sunt futuriștii pic de frica de a obține mâinile lor înnegrite de muncă. colegii de cancer pot preda, iubitori sociale intelectuale Varsator valoarea impulsurilor emoționale, și influența lor feminine vor aduce frumusete si confort in casa. In timp ce Rac învață lecția valoroasă de o inimă deschisă, Varsatorul poate reveni corect cu utilitatea unei inimi desprinse. Vărsătorii sunt binecuvântați să fie în măsură să se elibereze de situații incontrolabile și la obiectivele reevalua cazul în care obține off-curs. Nu neapărat rece, Vărsător ar putea beneficia în continuare de cald Cancer, feminin influenta Luna-based.


Cancerul este un semn de apa, iar Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul vede viața ca un exercițiu intelectual, o explorare constantă și de expansiune a minții. Cancerul este mai pragmatic. Cancerul se oprește să întreb, „cum face acest simt?“, In timp ce Varsatorul tot întreabă „ce altceva este acolo?“ Poate fi greu pentru unul pentru a obține în cazul în care celălalt vine din, iar conflictele pot aparea daca Varsatorul devine un pic prea rece sau Rac emoțional prea exigente. Acestea pot ajunge să lucreze la scopuri opuse: Rac cere mai mult, Varsatorul poate trage mai departe și mai departe. Acceptând că worldviews lor sunt diferite, Rac si Varsator poate merge mai departe și de a sărbători diversitatea lor, să învețe să spună „Vive la diferență“, mai degrabă decât sentimentul amenințat de ea.


Racul este un semn Cardinal, iar Varsatorul este un semn fix. Ambele perseverenti cand spre obiective. Dacă ei au o cale stabilita o vor urma până la capăt. Cu acest tip de perseverență în comun – și în cazul în care ambele loc o mare valoare pe relația lor – acest cuplu nu va fi descurajate de la acea cunoaștere și se va gândi în mod constant unul față de celălalt. În cazul în care rula în snags, Varsatorul va descoperi că Cancerele, deși pot părea timizi și să se retragă în cochilii lor, pot fi de fapt foarte tenace și dogmatică, nu de mai sus folosind manipulare emoțională pe cei dragi. De asemenea, Vărsător ar putea fi deranjat de supra-afectivitate Cancer. Dacă sunt de acord sa lucreze spre un scop comun, cei doi pot obține de-a lungul.


Care este cel mai bun lucru despre meci dragoste Rac-Varsator? Atunci când decid să vină împreună, ele sunt o forță îndărătnic! Atunci când decid să combine energiile lor disparate, Rac si Varsatorul pot gasi propriul echilibru natural și să se distreze cu diferențele lor, mai degrabă decât permițându-le să-i sperie departe de o șansă de iubire.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.