Compatibilitatea între Sagetator și Balanta

+

Fuziunea dintre Balanta si Sagetator poate fi paradis gasit pentru ambele semne; această combinație este una armonioasă, pentru a spune cel mai puțin. Semne care sunt două poziții diferite ale zodiacului tind să aibă o foarte profundă, conexiune specială și înțelegerea unul față de celălalt. Sagetator, The calator, este mereu în căutarea înțelepciunii. Balanta are o minte ascuțită pentru artă, frumusețe și estetică; Balanta face un companion de stimulare pentru Sagetator în călătoriile lor și adaugă mult la experiența lui Sagetator. Relația se simte mereu nou, deoarece aceste două-l păstrați interesant – și totuși înțelegerea lor naturală unul de celălalt, îi face să se simtă ca intimi de la început. Împreună, ei vor ajunge la noi orizonturi în iubire și în viață.


Balanta si Sagetator face foarte buni prieteni cat si iubiti. Ele împărtășesc un anumit optimism cu care se confruntă-proaspete din lume; ele sunt atât de entuziasmat de a găsi adevărul și frumusețea în experiențele lor. Problemele apar foarte rar. Ocazional, Sagetatorul poate rani sentimentele sensibile ale Balantei de a vorbi fără să se gândească; Invers, Balanta poate fi uneori un pic de control prea emoțional pentru Sagetator. Deoarece Balanta este un diplomat născut, care detestă de conflict, acestea vor putea netezi peste orice pene zburlite. Aceste două au darul de a ierta și de a uita repede.


Balanta este guvernata de Venus (Dragoste) si Sagetatorul de Jupiter (Noroc și Filosofie). feminitatea lui Venus si masculinitatea lui Jupiter fac aceste semne compatibile și echilibrat. Sagetatorul este în mod constant pe o căutare de cunoaștere a marilor lucruri – adevăr, sensul vieții și a morții – și ori de câte ori Balanta vine cu o idee nouă (așa cum sunt obiceiul de a face) Sagetatorul este dornic de a merge împreună cu partenerul lor și să se familiarizeze cu acest nou concept.


Balanta este un semn de aer, iar Sagetatorul este un semn de foc. Acest parteneriat este plin de energie cinetică. Tartinabile de aer și foc face să crească exponențial, această relație este încălzită și ardorous. Sagetator crede că direcție te cârmei, dar Balanta controlează fluxul de evenimente cu o mână mai liniștită. Aceste două sunt energici în extremă și poate rula împreună departe și-n lat. Relația funcționează cel mai bine atunci cand Sagetatorul se pot simți că au o multime de libertate și independență în cadrul relației.


Balanta este un semn Cardinal iar Sagetatorul este un semn mutabil. Balanta este un inițiator; ei cred idei noi și noi locuri pentru a merge – dar poate schimba mintea lor la momentul potrivit. Sagetatorul este flexibil și adaptabil, cedat la orice schimbare Balanta vrea sa faca in planuri.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Sagetator? Interesul lor reciproc pentru cunoașterea și utilizarea intelectului. Ele sunt bine potrivite și va merge departe împreună, atât emoțional și geografic!

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.