Compatibilitatea între Sagetator și Fecioara

+

Cand Fecioara si Sagetatorul se unesc într-un meci de dragoste, rezultatul este un cuplu bine-rotunjite. Sagetatorul este un explorator care ii place sa socializeze, in timp ce Fecioara prefera sa analizeze descoperirile lui Sag. Ambele se bucură vorbesc despre asta unul cu altul. Fecioara poate cere perfecțiune prea devreme pentru gustul Sagetatorului, dar în timp, Sagetatorul va aprecia un iubitor de echilibru și de încredere al cărui cap nu este întotdeauna în nori.


Fecioara si Sagetatorul au abordari unice la viață; Fecioara este mai practic și mai puțin distras, in timp ce Sagetatorul este explorator energic. Poate fi greu pentru Sagetator pentru a merge împreună cu realismul pragmatic al Fecioarei. Fecioara poate avea un timp greu să accepte energia Sagetatorului. Fecioara poate oferi Sagetatorului o bază sigură și păstrați-le pe drumul cel bun, cu visele si ambitiile lor. Sagetatorul poate adăuga varietate și noi entuziasm în ziua Fecioarei.


Fecioara este condusa de Mercur si Sagetatorul de Jupiter. Mercur este pe cale de comunicare, și din punct de vedere, analiza Fecioarei. Jupiter este filozofie, învățământ superior și de călătorie. Aceste două sunt pe cale de comunicare interpersonală și poate susține unul pe altul. Fecioara si Sagetatorul se pot amuza reciproc prin a discuta un film sau o carte în mare profunzime, Fecioara concentrandu-se pe datele si Sagetatorul comenta imaginea de ansamblu.


Fecioara este un semn de pamant si Sagetatorul este un semn de foc. Sagetator vrea libertate, in timp ce Fecioara are nevoie de puterea financiară și stabilitatea internă. Sagetatorul este motivat de sentiment pur, în timp ce Fecioara este mai mult un gânditor. Atâta timp cât ei reasigura reciproc că dragostea lor unul pentru altul este solidă și reală, discordii lor pot fi rezolvate de obicei.


Fecioara si Sagetatorul sunt ambele mutabil semne. Ele pot fi răspândite peste ele însele multe sarcini diferite, dacă este necesar. Este ușor pentru aceste două pentru a deveni interesat de lucrurile pe care le face celălalt. Fiecare are nici o problema de acordare a celuilalt libertatea de a se bucura de lucrurile externe la relația. Ei au un stil minunat, gratuit de interacțiune și nu au probleme să lucreze împreună.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Sagetator? Este de securitate care pot da unul pe altul odată ce descoperă stilul lor de viață similare. Ei fac un cuplu minunat, odată ce pot învăța unul pe altul pentru a privi lumea prin ochi noi. Atâta timp cât acestea comunică și să aprecieze ceea ce ei pot învăța, a lor va fi o relație stabilă și fericită.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.