Compatibilitatea între Sagetator și Gemeni

+

Cand Gemenii si Sagetatorul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, ea poate fi un meci cu adevărat spectaculos! Aceste două sunt extrem de compatibile; orice pete aspre cu care se confruntă în timpul relației sunt sigur de a fi netezit cu un minim de efort. Gemeni este destul de capabil de a oferi pionierat, aventuros Sagetator cu Sagetator independenta cere într-o relație strânsă, deoarece acțiunile Gemini aceeași nevoie. In timp ce Sagetatorul are nevoie de independență fizică, Gemeni are nevoie de libertate mentală, dar nevoia este aceeași la bază. Aceste două noi experiențe atât de dragoste, oameni și senzații, și sunt sigur de a avea aventuri minunate impreuna. Ambele au deschideri atenția pe care iubirea pentru a trece rapid de la un lucru la altul, în scopul de a absorbi cât mai multă experiență posibil.


Gemeni si Sagetator sunt foarte buni prieteni, în afară de a fi iubitori de bine direcționate. Ele împărtășesc o înțelegere profundă și o vedere de viață foarte asemănătoare, bazată pe o, răcoritoare optimism general și entuziasm. Sagetatorul poate fi uneori un pic prea greu de cap, spunând lucruri fără să se gândească în prealabil cu privire la posibilitatea că vor răni pe cineva sau nu, dar Gemenii sunt un fel Hardy și, la fel ca Sagetatorul, poate ierta și uita repede. Aceste două nu au timp sau interesul necesar să dețină o pică.


Gemenii sunt condusi de Mercur (comunicare) si Sagetatorul de Jupiter (Luck). Mercur dă Gemeni vorbăreț lor, atitudinea intelectuală; Jupiter este atât despre noroc și filozofie, și dă Sagetatorul iscoditor lor constantă pentru cunoaștere și adevăr. Acesta este un meci mare – Gemeni vine cu o idee noua si Sagetatorul sare pe dreapta, gata să-l exploreze la limitele sale.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Sagetatorul este un semn de foc. Acest lucru este destul de relația activă! Air se raspandeste foc de departe și-n lat, ajutând-l crească în putere. Gemenii si Sagetatorul au impreuna doar acest efect pe unul pe altul. Lor este o conexiune foarte foc, pasionat; există întotdeauna ceva se întâmplă. Uneori, ceea ce se întâmplă escaladează într-un argument real și sentimente de fapt doare; Aceste semne sunt opuse una față de alta în zodiacului, ceea ce înseamnă că au destul de o legătură profundă și complexă. Cu alte cuvinte, atunci când bună a lui este foarte, foarte bun, dar atunci când e rău poate fi teribil. Aceste două pot lupta cu cele mai multe despre cine este responsabil; ambele au dungi competitive care pot flare la momente nepotrivite. Lucru bun este, cu toate acestea nu sunt de acord de multe ori pot, diferentele de opinie nu dureaza mult – Gemenii sunt prea grabiti la urmatoarea provocare pentru o ranchiună, iar Sagetatorul poate ierta orice, dar o lipsă de respect de la iubitul lor Gemeni .


Gemeni si Sagetator sunt ambele semne mutabil și sunt astfel extrem de compatibile. Sunt atât de flexibil în extreme, destul de dispus și capabil să se adapteze la schimbare. Ăsta este un lucru bun; Cand Gemenii se răzgândește la mijlocul-gândire, Sagetatorul nu are nici o problema a lua un viraj de 180 de grade și de a ține pasul corect cu partenerul lor-mare de zbor. Cand Sagetatorul devine brusc bug-ul de călătorie, Gemeni este foarte amabilă despre țopăit în mașină și merge de-a lungul dreapta.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Sagetator? Interesul lor reciproc pentru cunoaștere, utilizând intelectul și transformându-l în acțiune. Ele sunt bine potrivite în entuziasmul lor, energie și de unitate. Interesele comune si personalitatile similare, le-un cuplu compatibil face.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.