Compatibilitatea între Sagetator și Leu

+

Cand Leul si Sagetatorul se unesc într-un meci de dragoste, rezultatul este de multe ori focuri de artificii! Ambele semne sunt extrem de dinamice si se bucura de viata la maxim. Acest cuplu este plin de viață și de distracție să fie în jurul valorii, cu fiecare persoană încurajând celălalt să urmărească mare! tendința filosofică Sagetator justifică o distragere a atenției pentru obsesia lui Leo cu viața mai mare decât cea. Cei doi vor avea admirație autentică și respect unul pentru altul. Ambele sunt calde, sarmanti si oamenii se bucură de a fi în energie în acest cuplu radiaza.


Ambele pot fi nerabdatori, dar duios, iar Leul poate fi deranjat de Flirtul Sagetator, dar nu e niciodată un moment de plictiseală în relația lor. Sagetatorul vede lumea ca un manual trebuie să studieze de la, în timp ce Leo acționează ca gazdă plin de har. Ambele sunt extrem de sociale, dar este extrem de important pentru Leo că ei simt că ei sunt în controlul conversației. Leul este, liderul, in timp ce Sagetatorul este, luând încet timp pentru a supraveghea ținta lor și se simt nuanțele de diferență în abordarea lor. Ambele semne sunt de obicei respectate de alții, și este important ca fiecare își aduce aminte să trateze celălalt cu cel mai mare respect, de asemenea.


Leul este guvernat de Soare, iar Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter. Ambele sunt raspandesc energie masculina si fac o combinatie buna – ei inteleg unul pe altul, deoarece acestea sunt atât de asemănătoare. Soarele este despre Sine si Jupiter este o expansiune și exces, împreună oferind un personal și să se concentreze asupra ei înșiși spre exterior și în lume, cu toate că, uneori, ei se pot extenua. Sunt extrem de compatibile cu o mulțime de energie, și poate fi un cuplu minunat în orice setare sau situație.


Atat Leul si Sagetatorul sunt semne de foc. Acest lucru tinde să fie o relație foarte încălzită și pasionat. Ei au foarte multa energie, si pot parea singurele care pot să țină pasul cu o intensitate altuia. Cu toate ca Sagetatorul poate deveni epuizat de ego-ul expansiv Leo, diferentele de opinie nu va dura mult timp – Sagetatorul a trecut la următorul proiect și optimismul și nevoia lui Leo pentru un fan club depăși un argument mic.


Leul este un semn fix si Sagetatorul este un semn mutabil. Sagetator oferă Leu cu înțelegere mai profundă pot lipsi, în timp ce Leo poate ajusta farmec și sociale harurilor Sagetator. Sagetatorul poate fi iritat de bossiness, vanitatea superficială Leo și tendința de a se îmbufna. Cu toate acestea, ele sunt atât de devotati si loiali unul de altul, iar recompensele unirea lor depășesc obstacole minore.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Sagetator? Este dorința de a lucra în echipă și admirația reciprocă care prezintă atunci când dedicat vedea lucrurile prin. Acest duo complemente unul pe altul cu o atenție combinată pentru afacerile personale și mondiale. Ei amândoi cunosc locul lor în relație. Lor ridicat de energie comparabil foc și pasiune le un meci de dragoste versatil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.