Compatibilitatea între Sagetator și Pesti

+

Cand Sagetatorul si Pestii se unesc într-un meci de dragoste, este format dintr-o relație de vise realizate. Sagetatorul este mai mult un gânditor și philosophizer, ușor în derivă în jurul valorii de la o urmărire la alta. Pesti este mai activă, implicată în deplasarea propriei lor Mindscape. Ele sunt opuse în unele privințe, și celor din afară poate părea o pereche puțin probabilă. Dar, așa cum dragostea lor unul pentru altul crește, ele sunt mai susceptibile de a fi în măsură să satisfacă poftele filosofice ale celuilalt și să mențină o relație sănătoasă.


Sagetatorul este versatil, și într-o relație cu Pesti vine mai des la apărarea partenerului lor mai blande. Pesti, la rândul său, dă înțelegere subtilă Sagetator si un loc pentru a scăpa de eforturile lor neobosite. Pesti este un semn că, cum ar fi apa, care se adaptează ușor împrejurimile; Pesti tinde să se concentreze multă energie pe înțelegerea și simpatiza cu partenerul lor. Ele sunt adesea mai pacient cu aloofness Sagetator decât alte semne. exercitarea activă Sagetator de combina cunostintele cu compasiune blândă Pestilor față de ceilalți pentru a da ambii parteneri o conștiință de sine, care nu trece în egocentrismul și nu este prea acomodarea, cum ar fi Pestii singuri pot fi.


Sagetatorul si Pestii sunt ambii guvernati de planeta Jupiter. Pestii sunt condusi de Neptun. Jupiter aduce explorare și de sensibilizare pentru ambele semne. Pestii este preocupat de acest aspect într-un sens abstract; ei găsesc de multe ori se încearcă să salveze lumea (probabil sub formă de reciclare sau ecologism). Sagetator, pe de altă parte, preferă să-și lărgească orizonturile prin cadre universitare. Neptun este un mare tablou de idei si iluzii; dar este, de asemenea, implicat cu deziluzii și fantezie. Sagetatorul poate ajuta Pesti planta picioarele sale pe pământ. Jupiter, prin Pesti, pentru a pune o atingere blanda pe izbucniri il tempereaza Sagetator.


Sagetatorul este un semn de foc si Pestii sunt un semn de apa. Aceste două elemente pot forma un cuplu mare în cazul în care dau într-un pic, folosind înțelegere înnăscută a situațiilor și a oamenilor pentru a obține probleme rezolvate. Pestii pot oferi directie Sagetator si ajuta sa invete sa fie mai blande, in timp ce Sagetatorul invata Pestii sa mearga si sa exploreze lumea. Acest cuplu se vor bucura călătoresc împreună. Pestii pot fi epuizante emoțional pentru Archer uneori, prea multa apa stinge focul Sagetator. În schimb, prea mult Foc poate fierbe apa si se lasa Pesti aburirea. Sagetatorul si Pestii trebuie să folosească abilitățile lor perceptive pentru a îmbunătăți relația, concentrându-se întotdeauna pe ceea ce alte nevoi.


Sagetatorul si Pestii sunt ambele semne mutabil. Nici partenerul se simte nevoia de a domina relația. Ei se bucură de egalitate și le place să vadă ideile lor vin la îndeplinire. Pesti devine mare fericire de a ajuta Sagetator. Sagetatorul si Pestii se bucura sa viseze la idei și punerea lor în acțiune. Nimeni nu este preocupat de rezultate finale; pentru acest cuplu, distracția este în călătorie! Lipsa de conflict asupra rolurilor ajută Sagetator si Pesti de lucru spre aceleași obiective cu mare succes.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Pesti? Este că acestea pot beneficia de una de alta este înțelepciunea și, în același timp, se inteleg atat de bine impreuna. Pesti arată Sagetator cum sa empatizeze și de îngrijire; Sagetator Pesti învață cum să transforme fantezia în realitate! Capacitatea fiecare pentru a furniza ceea ce celălalt îi lipsește face lor o adevărată relație de reciprocitate.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.