Compatibilitatea între Scorpion și Balanta

+

Cand Balanta si Scorpion vin impreuna intr-un meci de dragoste, ele tind să facă o uniune conectată foarte emoțional și satisface reciproc. Desi Scorpionul este un Brooder care se pot pierde în hățișul confuz propriilor lor emoții, afinității Balanta pentru echilibru si armonie ajuta la mentinerea Scorpion chiar. Scorpionul se poate întoarce favoarea de a Balanță cu puterile lor caracteristice de focalizare, o trăsătură care îi lipsește de obicei, Balanta. Aceste două sunt foarte compatibile din cauza nevoilor lor similare într-o relație de dragoste: Balanta este semnul de parteneriat, iar Balanta este cel mai fericit atunci când într-o relație bine echilibrat și intim, în timp ce înflorește Scorpion privind intimitatea emoțională și sexuală cu partenerul lor. Aceste două semne pot face un parteneriat foarte loial, aproape și satisface.


Aceste două ar face bine să întreprindă un fel de proiect împreună în afară de relația lor de dragoste, deoarece acestea au un mare potențial pentru a obține lucruri mari făcut. Ele combină puterea emoției cu puterea intelectului, un duo extrem de formidabil. Scorpionul tinde sa fie mai rabdator, dar este, de asemenea, mai mult decât controlul Balanta. În ciuda oricăror diferențe, ambii parteneri place de risc și să riște; acest lucru nu este o relație plictisitor! Aceste două sunt îmblânzitori reale; ei știu cum să atragă și seduce unul pe altul și să ia o mare plăcere în acest sens. stilurile lor diferite – Scorpionul este intens si secretoasa in timp ce Balanta este în avans și deschis -, uneori, le face să aibă o înțelegere probleme alta, astfel încât acestea ar putea avea nevoie să acorde o atenție aproape de comunicare uneori.


Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Scorpionul este guvernat de dual Planetele Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). dragostea Balantei de frumusețe și romantism echilibrează cearta care pot aparea in viata Scorpionului din cauza emotiile lor profunde, de multe ori încurcate. Influența lui Marte Scorpion cel puțin promite o relație activă, interesant. De asemenea, nici Sign vrea să se certe. Scorpionul evită argumente în favoarea răzbunare secrete; Balanta detestă de conflict și va face orice este posibil pentru a evita, inclusiv suport în jos și caută un armistițiu.


Balanta este un semn de aer, iar Scorpionul este un semn de apa. Cele mai bune decizii sunt luate combina intelectul și emoțiile – folosind atât capul și inima, acest cuplu poate satisface aproape orice provocare, înțeleg aproape orice puzzle. Acest lucru este contingent, desigur, pe cele două semne care lucrează împreună, nu unul împotriva celuilalt. Scorpionul este un strateg maestru si poate ajuta Balanta se concentreze mintea lor, ocazional, împrăștiate sau indecise. Uneori, cu toate acestea, Scorpion supra-emoționalismul poate trage in jos si demoralizeze Balanta, iar Balanta poate face ocazional Scorpion simt flustered și incomod trezit. Este de la aceste momente când diplomația naturală Balantei vine în cele mai la îndemână.


Balanta este un semn Cardinal iar Scorpionul este un semn fix. Balanta se gândește mereu la ceva nou pentru a încerca: un restaurant nou sau o galerie de arta de a vizita la o dată sau un loc nou pentru a călători în – dar este Scorpionul care are determinarea de a urmări prin aceste idei. Acestea două au capacitatea de a fi cel mai loial și devotat al partenerilor, deoarece acestea sunt calități care sunt destul de importante pentru fiecare dintre ele.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Scorpion? Puterea ei găsesc în unitate. Ele se pot realiza multe, dacă acestea vin împreună pentru o cauză în afaceri sau sfera romantică. Acestea sunt câștigători și nu vor renunța, făcând lor o relație care are grijă de afaceri.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.