Compatibilitatea între Scorpion și Berbec

+

Cand Berbecul si Scorpionul vin impreuna intr-un meci de dragoste, acesta poate fi un fel de relație în cazul în care atât de mirare cum au reușit vreodată în afară. Ambele semne iubesc putere si pot realiza doar despre orice – atâta timp cât ei învață să împartă lumina reflectoarelor. Scorpionul este foarte concentrat; odată ce au pus ochii pe Berbec, Berbecul este cel mai probabil lipsit de putere de a rezista! Scorpionul are un devotament mai profundă și mai complexă pentru această relație decât o face Berbec.


Aceste două semne tind să se angajeze în grele, argumente încălzite. Conexiunea lor este foarte pasionat și de multe ori argumentativ, pentru că ambii parteneri au tendinte de gelozie. Scorpionul tinde sa fie mai rabdator, dar este, de asemenea, mai posesiv decat Berbecul – si poate bate joc (cu care Scorpion intepatura!), Atunci când sentimentele lor rănit. În ciuda diferențelor lor în implicarea emoțională, ambii parteneri place de risc și să riște; acest lucru nu este o relație plictisitor! Berbecul si Scorpionul pot avea multe aventuri impreuna. Ele pot avea probleme cu o înțelegere alta – Berbecul este un extrovertit adevărat, în totalitate în sus-fata si deschis, in timp ce Scorpionul este mai mult spre interior, emoțională și, uneori, de manipulare. Uneori, un armistițiu este necesar pentru a menține lucrurile de funcționare fără probleme!


Berbecul si Scorpion sunt ambii guvernati de planeta Marte (Pasiune), iar Scorpionul este, de asemenea, guvernat de Pluto (putere). Cand doi oameni cu energia lui Marte vin impreuna, e ca doi soldați pe un câmp de luptă – sunt fie aliați sau dușmani de moarte. Marte reprezinta de asemenea pasiune, asa ca Berbecul si Scorpion tind sa aiba un timp impreuna interesant (atat in dormitor si din ea!). Argumentele sunt normale într-un astfel de cuplu orientate spre provocare – și de a face up este cu siguranta ceva pentru a Aștept cu nerăbdare să! Pluto adaugă plus de intensitate la această dinamică.


Berbecul este un semn de foc, iar Scorpionul este un semn de apa. Aceste două elemente pot fi o combinație mare în cazul în care lucrează împreună, care combină emoție și de acțiune fizică pentru a obține lucruri de facut. Scorpionul este un strateg, si poate ajuta la Berbec încetini și să învețe cum să-și planifice lupte inainte de a sari în ele. Berbecul il invata pe Scorpion pentru a da drumul și treci mai departe atunci când sunt zădărnicite eforturile lor. Cu toate acestea, apa poate, de asemenea, pune un foc, și tendința Scorpion față de manipulare emoțională are acest efect asupra Berbec – este prea multa apa umezirea entuziasmul Berbecului. În schimb, prea mult Foc face ca apa sa se evapore departe; în condiții de stres emoțional, Scorpionul poate deveni răzbunătoare. Este esențial pentru Berbec și Scorpion să lucreze împreună, nu unul împotriva celuilalt.


Berbecul este un semn Cardinal iar Scorpionul este un semn fix. Berbecul poate invata pe Scorpion despre spontaneitate – a face lucruri doar pentru experienta, mai degrabă decât având întotdeauna o agendă în minte. Scorpionul poate ajuta pe Berbec sa invete sa se stabilizeze si lucruri de finisare, mai degrabă decât sarind mereu în noi proiecte fără a finaliza ceea ce este deja pe masă. Când ei pot înțelege că ei sunt atât de loial și devotat unul pe altul, ele pot fi atat seful – Berbecul ca initiator si Scorpionul ca lider emotional.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Scorpion? Puterea forțelor lor combinate. Sunt atât câștigători și nu vor renunța, făcând lor o relație care nu stabilește pentru a doua cea mai bună.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.