Compatibilitatea între Scorpion și Rac

+

Cand Rac si Scorpion face un meci de dragoste, relația care rezultă regrupează energiile celor două semne intense emoțional. Semne ca acestea de multe ori se combină bine, punctele forte ale fiecărui partener de echilibrare a punctelor slabe ale celeilalte părți. Aceste semne simt o atracție sexuală puternică, iar atunci când acestea sunt împreună temperatura în camera de creștere tinde să! Rac si Scorpion au o afacere mare în comun, și mult potențial de a păstra pasionat relația lor și merge puternic.


Rac si Scorpion bucura de cumpararea de lucruri împreună și crearea unui spațiu de locuit confortabil: Racul are securitate si Scorpionul se straduieste pentru putere. Ambii își ocupă mintea cu gânduri de bunuri și resurse interne, inclusiv acțiuni, obligațiuni și succesiunilor. Din moment ce acestea sunt atât preocupați de acasă și au loialități feroce la grupul de familie, Rac si Scorpion se completează reciproc bine. Ambii văd viața ca un pasionat și profund exercita emoțional al conexiunii umane.


Luna (Emotion) reguli Rac, in timp ce Marte (Pasiune) si Pluto (Putere) ambele regula Scorpion. Datorită influenței puternice a lui Pluto, aceasta este o combinație intensă de planete, dar este, de asemenea, un bun echilibru de masculin și feminin de energie. Aceste două semne vin împreună formează fundamentul de bază a relațiilor umane – dragoste imbogatindu Lunii și ambiția și pasiunea lui Marte. Luna si Marte merg bine împreună; Luna este de aproximativ creștere și renaștere, iar Marte inseamna pasiunea de romantism. Scorpion, influențat de faptul că energia marțian, este mocnit si intens, si emotional Rac este atras de această intensitate. La rândul său, Scorpionul se bucură de adorația inerentă Luna-a condus, cultivarea cancerului.


Rac si Scorpion sunt ambele semne de apa. Ambele sunt semne foarte profunde și, la fel ca oceanul, nu puteți vedea într-adevăr la partea de jos a acestor două. Scorpion si Rac poate atrage mai departe și mai departe în ei înșiși, apoi dintr-o dată hohote înapoi cu forța de intimidare. Loialitatea este puternic cu acest meci de dragoste, datorită dorinței lor reciprocă de securitate emoțională. Dar, în timp ce energia lor Rac stabilește emoțională pe familie și acasă, Scorpionul se concentreaza mai mult pe nuanțele vieții și subînțeles, secretele din spatele altor intenții, a puterea pe care o pot exercita asupra altora emoții. Scorpionul poate lua Rac într-o călătorie dincolo de suprafața literală a lucrurilor, și inima expansiv Rac poate deschide Scorpion pana la propriile emotii, de predare pereche Scorpion acel sentiment nu este nimic să se teamă. In plus, Scorpionul apreciaza caracterul lor practic partenerul Rac, iar cancerul se bucură într-adevăr gelozie Scorpion – se dovedește că Scorpionul iubește cu adevărat și le prețuiește.


Racul este un semn Cardinal, iar Scorpionul este un semn fix. Odată ce acest cuplu au o dorință comună, va deveni realitate. Cu toate acestea, în cazul în care opiniile lor conflict, uite! Cancerul va fi primul instiga un argument si Scorpionul ultimul care-l termina. Cancerul poate părea să acționeze ca partener dominant și de a gestiona pentru a obține modul lor mai des, dar că nu este întotdeauna adevărul. Uneori Scorpionul nici nu vor fi de acord să nu sunt de acord, ei doar s-ar putea pretinde să cedeze. Nici Rac, nici Scorpionul sunt dincolo de utilizarea de manipulare emoțională să se răzbune. În loc să lăsați dezacordurile și sentimentele rele se fierbe timp de peste, acești parteneri de dragoste trebuie să discute ceea ce este cu adevărat important pentru ei, pentru a ajunge la un compromis echitabil. Odata ce Scorpion si Rac invata sa încredere și cred într-unul pe altul, ei pot realiza aproape orice prin determinare pură. Această relație de dragoste nu va reuși numai dacă cei doi parteneri nu pot trece peste, incapatanat laturile lor încăpățânate.


Care este cel mai bun lucru despre meci dragoste Rac-Scorpion? munca in echipa lor puternice atunci când sunt de acord asupra scopurilor lor. Atunci când își dă seama că Rac Scorpion este acolo pentru termen lung și că parteneriatul este productiv punct de vedere emoțional, această relație poate înflori. determinarea lor reciprocă face o relație lor de putere formidabilă.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.