Compatibilitatea între Scorpion și Sagetator

+

Daca un Scorpion si Sagetator doresc sa faca un meci de dragoste, acestea ar trebui să fie avertizați să încetinească, să ia timpul lor de a cunoaște unul pe altul pe o profundă, nivel semnificativ sau altfel ei rula riscul de a avea mult înaintea ei înșiși. Această relație ar putea fi de peste înainte, fie partener chiar și își dă seama că a început în cazul în care nu ești atent! răbdarea lor vor fi răsplătiți foarte bogat. Sagetatorul prosperă pe schimbare, pe noi și interesante și pe puterea gândirii pozitive. Scorpionul vrea doar să se apropie și să consolideze legăturile emoționale. La inceputul relatiei, Sagetatorul ar putea simți îngrădit de atenția încordată Scorpionului și așteptări mari pentru dragoste. În cazul în care Scorpionul poate controla emotiile lor, aceste două sunt în pentru satisfacția și emoție.


Atat Scorpionul cat si Sagetatorul se vedea în fiecare zi, ca o aventură (sau în cazul Scorpionului, un mister convingător) și ca o oportunitate de a explora fără sfârșit, pentru a sonda, de a învăța. escapadele comune le aduce mai aproape. In timp ce Sagetatorul poate obține hrănite cu încăpățânare și inflexibilitate Scorpion, Scorpionul ar putea fi de gândire pereche Sagetatorul este doar un pic prea exaltat. Ei se vor bucura de învățare împreună, și de călătorie ar putea fi foarte benefic pentru această pereche. Relația lor este întotdeauna pe picior de plecare!


Pluto si Marte Scorpionul este guvernat, si Marte iar Sagetatorul de Jupiter. Marte este zeul razboiului, deschizând ușa hotarata Scorpionului, curajos. Marte, atunci când sunt combinate cu Pluto, reprezintă renașterea și reînnoire. Jupiter se concentreaza pe filozofie, mai mare de învățare, de expansiune, optimism, noroc și de călătorie. Aceste atribute planetare – de creștere, expansiunea și energia masculină – se combină pentru a crea o relație durabilă de admirație reciprocă.


Scorpionul este un semn de apa, iar Sagetatorul este un semn de foc. Sagetatorul este partenerul spontan, îndreptându-se în direcția lor conduce capriciu ei, în timp ce motivele Scorpionului sunt mai atenuată, mai puțin ușor de citit. Chiar dacă se execută în neînțelegeri sau interpretarea greșită a motivațiile reciproc, criza poate fi evitata. Dacă aceste colegii de dragoste sunt de acord că relația lor este semnificativă, devotamentul și afecțiunea lor le va vedea prin.


Scorpionul este un semn fix, iar Sagetatorul este un semn mutabil. Ambele colegii de dragoste poate multitask ca argumente pro, păstrând reciproc interesele la inima, zilele de naștere și alte date speciale jonglerie cu obligații familiale, dar este într-adevăr nevoie de follow-prin Scorpion, pentru a obține ceva terminat în această pereche. Sagetator devine nevoia de a sări în jurul valorii de la proiect la proiect, astfel încât Scorpionului-stick la-it-tivness vine la îndemână. Din fericire pentru parteneri SCORP, Sagetatorul observa toata munca colegii lor de a pune în – și ele arată cu siguranță aprecierea lor atunci când știu că este nevoie. Scorpionul poate fi incapatanat, exigent și exigent, astfel încât această pereche are nevoie pentru a da Sagetator lor iubesc spatiul lor personal și timp pentru propriile lor interese. Scorpion Sagetator conduce idei fructificare, chiar daca Sagetatorul a pierdut interesul si a trecut mai departe. Deci, ei nu sunt toate lucrările și nu joacă, Sagetator vine prin cu talent lor de flexibilitate, o calitate pozitivă, care, uneori, câștigă peste determinare fermă.


Care este cel mai bun lucru despre relația Scorpion-Sagetator? Securitatea și flexibilitatea pot da unul pe altul. Odată ce se deschid unul de altul și să aprecieze filozofiile lor diferite, în dragoste și în viață, aceste două au un potențial de relații aburos, legături profunde și respect din inimă. Atâta timp cât acestea comunică și sărbători diferențele lor, a lor va fi o relatie pasionala.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.