Compatibilitatea între Scorpion și Taur

+

Cand Taurul si Scorpionul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, unirea lor nu este nimic dacă nu intens, fie că într-o pozitiv sau negativ. Ele sunt opuse semne în zodiac, oferindu-le o specială, conexiune complexă. Ele se pot combina pentru a face un întreg, punctele forte ale fiecărui partener de echilibrare a punctelor slabe ale celeilalte părți. atracția lor sexuală este probabil să fie topuri! Taurul si Scorpionul au tone in comun, ci pentru că personalitățile lor sunt atât de puternice, se leagana adesea între dragoste pasională și dezacord pasionat!


Taurul si Scorpionul au atât dorințe profunde, Taurul pentru posesiunile si Scorpion pentru putere. Sunt atât preocupați de avere și de resurse, și sunt atât de intens pasionați de tot felul de lucruri. Taurul este un pic mai mult de auto-concentrat decat Scorpionul, care este mai preocupat de iubitul lor și al familiei. Ambele aceste semne au o mare nevoie, adânc înrădăcinate pentru securitatea într-o relație, dar cu puțin orientări diferite. In timp ce premii Taur onestitate și sinceritatea și detestă infidelitatea, Scorpionul îi place să fie misterios. Ai nevoie de un Scorpion pentru securitate este mai mult despre nevoia de a fi asigurat în mod constant că legătura lor emoțională cu lor iubit este puternică. Lucru bun este, Taurul are nevoie de această reasigurare prea – și este, de asemenea, dispus să-l ofere pentru iubitul lor Scorpion.


Taurul este guvernat de Venus (Dragoste și bani) și Scorpionul este guvernat de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Aceasta combinatie este foarte intensa, datorita influentei lui Pluto, dar este un echilibru excelent de masculin și feminin de energie. Scorpionul și Taurul formează împreună baza tuturor relațiilor de dragoste – dragoste si pasiune. Venus si Marte merg bine împreună; Venus este despre frumusețea de romantism, iar Marte inseamna pasiunea de romantism. Scorpionul este mocnit și intens (și intens sexuală), iar Taurul, un iubitor de senzual si neobosit, este atras de această intensitate. La rândul său, Scorpionul se bucură de devotamentul inerentă Taurului.


Taurul este un semn de pamant, iar Scorpionul este un semn de apa. Scorpionul tinde sa fie foarte profund – ca un ocean, prea mult supărat va provoca un val! Cand Scorpionul se simte traversat de un amant, ai grija pentru coada ca Scorpionului, care poate bici afară și înțepe iubitul lor, fără avertisment! Este un lucru bun că aceste două semne sunt atât de puternic loiali unul altuia. Dar, in timp ce Taurul este deschis, cu tot ceea ce a pus goale pe suprafata, Scorpionul este mai secretos si nepătruns. Ele pot ambele ne învață unii pe alții cu privire la punctele de vedere opuse ale vieții (directe versus complexe). Un alt factor adăugarea unei dimensiuni tantalising la această uniune este tendința reciprocă între cele două semne spre gelozie. Taurul iubeste cand Scorpionul afiseaza gelos lor – aceasta înseamnă Taurul este adorat si apreciat!


Taurul si Scorpionul sunt fixate ambele semne. Acest lucru înseamnă că amândoi destul de încăpățânat și hotărât odată ce mintea lor sunt formate. Să sperăm că mintea lor sunt de acord – dacă nu, sunt predispuse la lupte place de care nici experiențe cu orice alt semn. Taurul pare sa prevaleze ca partenerul dominant, dar nu este întotdeauna cazul. Scorpionul poate „câștiga“ prin mai multe mijloace ocolite, cum ar fi angajarea de manipulare emoțională pentru a obține ceea ce doresc. Acești parteneri trebuie să învețe să discute punctele de vedere și nevoile lor în mod deschis și să ajungă la un compromis în cazul în care doresc unirea lor să fie de durată și fericit. Acest lucru depinde în mare măsură de capacitatea Scorpion de a învăța să aibă încredere în Taur. Relația nu va reuși numai dacă cei doi parteneri nu pot trece peste, pozițiile lor dogmatic fixe.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Scorpion? Conexiunea lor puternic, care poate străluci atunci când obstacole în intimitate sunt eliminate departe. Cand Scorpionul isi da seama ca Taurul este acolo pe termen lung și nu va crea mizeria pe care unii Scorpioni atrag la viața lor, această relație poate înflori.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.