Compatibilitatea între Taur și Berbec

+

Cand Berbecul si Taurul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, parteneriatul este o uniune de iubire, reprezentata de Taur, si pasiune, reprezentata de Berbec. Această relație este tot echilibrul aproximativ. Berbecul vrea sa sara in si intra in ea, in timp ce Taurul prefera sa mearga mult mai lent. Acest lucru poate crea o problemă; Taurul îi place să fie curtat și romanced – două concepte care sunt de fapt străine la simplu, nerușinată, Berbec total unsubtle. Un parteneriat Berbec-Taur poate fi o mare experiență de învățare pentru ambele semne. Taurul ii poate ajuta pe Berbec sa tina in frau unele dintre cele mai nebune impulsuri, nepractice, iar Berbecul poate ajuta Taurul sa fie mai spontan si aventuros.


Taurul este senzual, rabdator si bland. Berbecul este atras de aceste calitati; Berbecul Taur ca piatra lor, complet stabil și loial pentru totdeauna. Taurul vede Berbec are acea calitate pe care doresc mai mult de – a ști când și cum să apuca pe oportunitățile vieții. Aceste semne sunt un bun echilibru unul pentru celălalt. Berbecul ar putea juca, uneori, jocuri cu Taur, joc de pe acea lene bullish, sau să încerce să împingă Taur în procesul de luare a deciziilor pripite, dar Taurul poate convinge de obicei Ram pentru a încetini un pic. Berbec aduce entuziasm la relația, în timp ce Taurul aduce securitate si romantism. Cand Berbecul vrea gratificare instantanee, Taurul poate arata cat de sexy si senzuala lent, mișcarea voluntară poate fi.


Berbecul este guvernat de planeta Marte (pasiune), iar Taurul este guvernat de planeta Venus (dragoste). Venus si Marte merg bine împreună; ele reprezintă cele două jumătăți necesare ale aceleiași relații monedă. Simbolurile sunt universal recunoscute ca masculin și feminin, astfel încât această relație este un bun echilibru al acestor energii.


Berbecul este un semn de foc, iar Taurul este un semn de pamant. Berbecul vrea sa se ocupe de propria lor destin, in timp ce Taurul are nevoie să fie asigurată de securitate și stabilitate. Uneori Taurul poate fi posesiv, care Berbecul independent nu va tolera. Daca Berbecul poate asigura Taur că relația este puternică și că Berbecul nu merge nicăieri, Taurul poate fi la fel de flexibil și tolerant de independență ca Berbecul are nevoie de ele să fie.


Berbecul este un semn Cardinal, iar Taurul este un semn fix. In aceasta relatie, Berbecul nu va primi felul lor, indiferent cât de greu încearcă – deci este o idee mult mai bine să nu încerci deloc. Taurul este un semn fix, care nu se va clinti; Berbecul va primi mult mai departe cu finețe și farmec (Taurul este un fraier reală pentru ambele) decât cu un argument, deoarece Taurul nu pierde o dezbatere. Ambele semne doresc să fie lider în relația, așa că un compromis este esențială.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Taur? Caracterul pasionat al parteneriatului. Acesta este un echilibru excelent de energie între masculin și feminin, impulsiv și deliberat. Personalitatile lor contrastante și capacitatea de a învăța unii de la alții fac lor o da reciproc și satisfăcând relație.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.