Compatibilitatea între Taur și Capricorn

+

Cand Taurul si Capricornul vin impreuna intr-un meci de dragoste, este un parteneriat practic, sensibil. Aceste două semne împărtășesc o anumită logică în jos pe pământ și în interesul eficienței. Taurul nu este interesat de a risca mai mult decât este necesar, în ceea ce privește conexiunea emoțională și implicare, iar Capricornul este la fel de dezinteresat de risc, dar mai mult în termeni de bani și carieră. cariera Capricorn este una dintre marile orientări ale vieții lor; aceștia sunt interesați de scalarea înălțimile și au tendința de a stabili standarde foarte ridicate pentru ei înșiși să adere. Taurul are standarde ridicate, de asemenea, dar în ceea ce privește dragostea, relațiile și posesiunile.


Aceste două semne admira una de alta este dăruire și putere, dar, în timp ce ei au acest lucru în comun, precum și o abordare de încredere, realiste, oarecum conservatoare la viață (Capricorn mai mult Taur), o relație de dragoste între ele poate merge rapid vechi. Problema? Ei sunt de fapt destul de diferite la miezuri lor. Taurul poate începe să găsească Capricorn prea conservatoare și restrictivă; Capricorn poate începe să se gândească Taurul este prea leneș și nu-i pasa suficient despre cariera și statutul. Daca Taurul poate incuraja Capricorn sa se relaxeze un pic si sa aprecieze roadele muncii, iar daca Capricornul poate ajuta Motivează Taur pentru a atinge obiectivele și să facă visele realitate, unirea lor poate fi netedă, fericit și de lungă durată.


Taurul este guvernat de Venus (Dragoste) si Capricornul este guvernat de Saturn (karma). Venus este o atmosfera calda, energia feminina in timp ce Saturn este o energie rece masculina. Venus este vorba de plăceri senzuale, estetica iubirii, frumusețea artei. Toate acestea stimulează Taur și spori aprecierea lor de viață și de iubire. Saturn, pe de altă parte, este vorba despre munca grea si disciplina pentru atingerea scopurilor. Taurul ii va arata Capricornului cum sa se bucure de o bine-meritata pauza la fiecare atât de des și cum să aprecieze frumusețea și confort. Capricornul poate invata Taur sa fie mai disciplinat si sa-si atinga pentru ceea ce vrea.


Taurul si Capricornul sunt semne de pamant. Acest cuplu îi place să se deda la bunurile materiale. Vor să posede și să fie înconjurat de lucruri frumoase – o casă frumoasă, haine de designer, mașini de lux, opere de artă. Din moment ce acestea sunt atât astfel de muncitori, ei pot atinge, de obicei, toate aceste lucruri, și aproape niciodată nevoie să lupte despre disfuncționalităților sau overindulgence.


Taurul este un semn fix si Capricornul este semnul Cardinal. Taurii nu se va schimba mintea lor odată ce acestea sunt realizate în sus. Ei posedă o liniște, determinare statornic. În loc de a găsi acest plictisitoare sau restrictiv, Capricorn îl consideră un bun, reconfortant lucru: Taurul este în mod clar dedicat relației.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Capricorn? Similitudinea valorilor lor și dedicarea acestora aceleași obiective. Ambii parteneri se bucură de lux și frumoase lucruri, și ei împărtășesc bine resursele. Interesele comune face lor o relație extrem de compatibil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.