Compatibilitatea între Taur și Fecioara

+

Cand Taurul si Fecioara vin impreuna intr-o poveste de dragoste, este o uniune de practic înnăscut. Ambele aceste semne angaja practic în viața lor de zi cu zi ca fiind cele mai eficiente mijloace de cele mai multe probleme. Ele pot fi destul de sincer și devotat unul cu altul; ca oameni, ambele au o mare integritate. Fecioarei ii place puterea si devotamentul Taurului in timp ce Taurul apreciaza mintea rapid Fecioara.


Din cauza naturii in mod natural prudent Fecioara, această relație poate dura un timp pentru a se dezvolta, dar după ce a stabilit că ambii parteneri sunt în ea pentru termen lung, este ca o locomotivă fugar, care rulează pe propria putere și dificil să se oprească. Aceste doua semne au multe în comun: Ei apreciază în mod deosebit simț și practic comun; ei sunt materialisti, dar muncesc din greu pentru confortul creatura care se bucură atât. Taurul este mai senzual si indulgent decat Fecioara; Fecioara tinde să fie forța inhibitiv în relație, nu tinde să se implice în haosul vieții în favoarea analiza toate opțiunile disponibile. Analiza duce Fecioarei de a critica, care Taurul poate tinde să ia prea în serios. Pe de altă parte, natura încăpățânată Taurul poate ajunge pe nervi Fecioara, cauzand Fecioara de a critica chiar mai mult! Această pereche trebuie să aibă grijă să nu unul de altul ia prea în serios. Lucru bun este, ei destul de similar, care te pot învăța să fie răbdători unul cu altul, mai ales Fecioara, care îi place să se complacă inclinatia Taurus pentru tratament fin și mâncare bună.


Taurul este guvernat de Venus (Dragoste și bani), iar Fecioara este guvernata de Mercur (Comunicare). Ambele planete sunt aproape de Soare, astfel încât acestea sunt strâns legate, deși acestea par foarte diferite. Venus este fizica; este vorba despre romantism si senzualitate, ambele fiind importante pentru Taur. Mercur este pe cale de comunicare si este androgin – Fecioara va lua forma pe care îl alege. Fecioara este foarte bun la alte înțelegere, oamenii și pot învăța cu ușurință pentru a fi partenerul romantic si senzual pe care Taurul. Ambii parteneri sunt atât de devotat și romantic, argumentele lor cu siguranță nu se va concentra pe aceste probleme.


Taurul si Fecioara sunt semne de pamant. Semnele de pamant sunt de echilibru și practice, preocupat de posesiuni. Taur si Fecioara impreuna place sa se inconjoare cu lucruri frumoase – o casa opulentă, opera de arta superba, masini clasice. Dragostea lor de lux și dorința lor de a fi sigur si se asigura ca acest cuplu va lucra din greu care nu overspend.


Taurul este un semn fix si Fecioara este un semn mobil. Taurul este incapatanat si tinde sa se hotarasca bine; mai flexibil Fecioara poate ajuta teach Taur valoarea în flexiune minte un pic – atunci când este practic, desigur.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Fecioara? Devotamentul lor să lucreze spre aceleași obiective. Ambii parteneri se bucură de lux și frumoase lucruri, iar Fecioarei ii place ajuta pe Taur atinge obiectivele lor. Interesele lor comune și dorințele lor fac o relație extrem de compatibil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.