Compatibilitatea între Taur și Gemeni

+

Cand Taurul si Gemenii vin impreuna intr-o poveste de dragoste, ei trebuie să ia atât timp pentru a afla ce dinamica relației sunt și modul în care acestea pot obține cel mai bine de-a lungul. Ambele au multe de oferit unul pe altul și multe de învățat în această relație, dar va dura un pic de ajustare și de efort de ambele părți. Simbolul Gemeni este Gemenii; Acest semn poate fi de multe ori de două minți despre lucruri. Dacă posesiv Taurul este capabil de a da drumul și să dea un Twin de securitate relație și intimitate vrea permițând în același timp celălalt geamăn libertatea, lucrurile vor merge bine între aceste două. Taurul poate dori prea mult pentru gustul Gemeni devreme în relația, dar Gemeni poate deveni demn de încredere și de echilibru – Taur trebuie să fie pur și simplu pacient.


sedarea Taurului, abordare practică a vieții diferă foarte mult de abordare mai multa lumina, intelectuala Gemeni. Acest lucru poate fi o dinamică dificil, deoarece Gemenii pot vedea Taurul ca un pic plictisitoare in timp ce Taurul poate vedea Gemeni ca zvăpăiat și lipsit de substanță. Ei au multe să învețe unul pe altul, cu toate acestea: Taurul poate ajuta Gemeni deveni mai profund implicat în viața; Gemenii pot ajuta Taurul adăuga varietate, distracție și entuziasm pentru viața lor.


Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste) si Gemenii sunt influentati de planeta Mercur (comunicare). Deoarece ambele planete sunt aproape de Soare, ei sunt mereu în același cartier, chiar dacă ele sunt foarte diferite. Venus este totul despre plăcerile fizice, romantism si senzualitate. Mercur are atât masculin si energie feminina, iar Gemenii ia pe oricare energie servește cel mai bine la un moment dat. Taurul este doar în căutarea unui partener de încredere, senzual, asa ca stralucirea Gemenilor pot fi pierdute pe Bull. Acest lucru poate fi probleme, deoarece de multe ori simt ca Geminis inteligența lor rapide sunt cel mai important lucru despre ei înșiși. Lucru bun este, Gemeni este suficient de inteligent pentru a învăța să fie romantic partener, senzual Taurul pe care tanjeste.


Taurul este un semn de pamant si Gemenii sunt un semn de aer. Gemenii iau decizii bazate pe intelect (și capriciu), in timp ce Taurul este mai practic. Taurul intreaba: „Cum va ajuta sa imi ating scopurile in viata?“, In timp ce Gemenii merge cu acest moment, nu prea simt presati pentru a lipi la un plan de set. Dacă Taurul dă în acele sentimente posesive bullish, sau daca Gemenii sunt distant și detașat (ca de multe ori acestea sunt), această relație poate suferi. Ambele semne trebuie să depună eforturi pentru a rămâne ordinea deschisă și flexibilă pentru a face acest lucru unire. Deși Gemeni pare imprevizibil, Taurul poate invata sa inteleaga ca, desi Gemenii pot flirt, relația este încă importantă pentru ei. Și, deși Taurul pare prea incapatanat, Gemenii trebuie să utilizeze flexibilitatea lor de a supune voinței partenerului ocazional.


Taurul este un semn fix si Gemenii sunt un semn mobil. Taurul tinde sa se concentreze pe un singur lucru, persoana, idee la un moment dat, in timp ce Gemenii se mută de la un lucru (sau persoană) la următor, conform impuls. Taurul trebuie să ofere Gemeni independență și amplu spațiu de respirație – și să încerce să învețe lecția Gemeni, că versatilitatea este uneori mai bine decât o determinare fixă ​​de a face lucrurile cuiva modul propriu.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Gemeni? Securitatea cele două pot da reciproc o dată Taur Gemeni permite sa ofere aceasta siguranta gratuit. Atâta timp cât ambii parteneri să comunice unul cu celălalt, al lor va fi o relație stabilă și fericită.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.