Compatibilitatea între Taur și Leu

+

Cand Taurul si Leul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, ele pot fi un cuplu mare, deoarece ei știu cum să accident vascular cerebral unul altuia orgolii și dragostea de a avea propria lor mîngîie! Ei au nevoi similare: Taurul are nevoie de o multime de afectiune, de a fi iubit și prețuit, în timp ce Leului ii plac complimentele si vrea sa fie adorat si admirat. Sunt atât iubitorii extrem de loiali si posesiv. Din moment ce ei au astfel de dorințe similare, ele pot oferi, în general, pentru unul altuia nevoile destul de bine.


Aceste două semne atât statutul de dragoste și posesiuni. Ei premiu de confort fizic și de lux; Leul este adesea flamboaiant despre atențiile și oferindu-cadou, care va multumi foarte mult Taurul, care iubeste formele cele mai tradiționale de curtare. Deși ei pot lucra împreună destul de bine, nu e roze între aceste două; Ambele semne sunt foarte încăpățânată și trebuie să lucreze din greu să înțeleagă și să accepte unul pe altul.


Taurul este guvernat de planeta Venus (dragoste si bani), iar Leul este condus de Soare (auto). Soarele radiază căldură și lumină; Leo radiază într-adevăr, acest tip de energie si entuziasm. Venus este despre dragoste, frumusețe și de lux. Această combinație de masculin și de energie feminină ajută la aceste două semne admira și susține unul pe altul. Ca o chestiune de fapt, Venus nu este niciodată mai mult de 48 de grade de Soare, astfel încât acestea aparțin aproape împreună! Soarele reprezinta viata si Venus reprezinta iubirea; atâta timp cât acestea sunt atenți să se înțeleagă reciproc, combinația lor este una pozitiva.


Taurul este un semn de pamant si Leul este un semn de foc. Ele sunt atât de ambițioase, dar în moduri destul de diferite. tânjește Leo pentru faima si avere, in timp ce se straduieste Taurus pentru securitate și stabilitate în viață și dragoste. Din moment ce ambele aceste semne se așteaptă să fie șeful, ei pot tinde să lupte pentru dominație. În timpul argumente, Taurul detestă concede un punct, văzând-o ca acceptare a dominației – cu excepția cazului în care văd că este cursul practic. luptele lor poate fi acerbă și epic, dar atâta timp cât ambele dintre ele să se asigure că relația este importantă pentru partenerul lor, lucrurile vor merge mai bine.


Taurul si Leul sunt fixate ambele semne. Acest lucru înseamnă că sunt amândoi încăpățânați; odată ce acestea se completează până mintea lor despre ceva, este nevoie de mult pentru a-i să-l schimbe. De aceea, argumentele lor pot obține atât de intensă – ambele dintre ei cred cu adevărat că au dreptate și că a lor este singurul mod corect de a privi o problemă! De asemenea, ei tind să ambele timid departe de schimbare; le place să obține lucruri decontate și apoi lăsați-le să continue pe cât este pe termen nelimitat – chiar dacă ar putea fi îmbunătățită ceva. Dacă ei decid că ei doresc relația lor de dragoste să rămână, aproape nimic nu îi va convinge să părăsească partenerul lor. Acest lucru este bun pentru stabilitatea relației, dar poate fi rău dacă relația este distructivă sau inhibitive.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Leu? admirația lor reciprocă. Ambele semne au personalitati foarte puternice, asa ca nici nu va domina cealaltă – indiferent cât de greu încearcă! Alții le văd ca un meci excelent, deoarece împărtășesc angajamentul de a îndeplini obiectivele lor.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.