Compatibilitatea între Taur și Pesti

+

Cand Taurul si Pestii vin impreuna intr-o poveste de dragoste, este, în general, o uniune fericită. Acestea sunt două poziții în afară, în Zodiac, și astfel de semne tind să aibă legături karmice și o empatie profundă unul pentru altul. In timp ce Pestii sunt idealista, visatoare si impresionist, Taurul este mai cu picioarele pe pământ și practic. Sunt ambele nurturers, cu toate acestea, și atât armonia și stabilitatea premiu într-o relație.


Aceste doua semne au multe de oferit unul pe altul. Taurul poate oferi o abordare împământat Pesti are nevoie pentru a pune toate aceste vise în acțiune, iar Pestii pot oferi bunătate, blândețe și simpatie dulce Taurul pe care atât de iubirile într-un amant. Uneori, Taurul nu poate intelege vedere viata aparent simplistă Pestilor; în realitate, desigur, Pesti nu este deloc simplu. Apele line cu adevărat profunde, în acest caz.


Taurul este guvernat de Venus (Dragoste), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (iluzii). Cand Venus si Neptun se intalnesc, o conexiune spirituală frumoasă se face. Ambele corpuri ceresti vibreaza de energie feminina. Împreună, acestea reprezintă o relație idealistă, care se învecinează cu divinul. Jupiter adaugă energia masculina combinatiei; această planetă reprezintă filozofia, expansiunea si excesele. Aceste doua semne impreuna pot produce un fel de unire atât de vis; poate părea ca raiul pe Pământ pentru ambele. Dezavantajul? Acest tip de conexiune impetuos, vis poate fi înrădăcinată în doar că – vise, iluzii, fantezie.


Taurul este un semn de pamant si Pestii sunt un semn de apa. Aceste două elemente sunt în general destul de compatibile, atât ca apă și pământ sunt entități tangibile, fizice. Taurul ii poate ajuta Pesti stabiliza sensibilitatea lor, iar Pestii pot aduce o notă de magie abordare practică Taurului. Acestea ar trebui să aibă grijă, deși – prea mult de un lucru bun se poate transforma Pământul la noroi. Taurul ar putea plictisi de instabilitate emoțională Pestilor, iar Pestii pot la rândul lor, simt că Taurul este insensibil la nevoile lor. Lucru bun este, în general, este ușor pentru ei să găsească o cale de a depăși diferențele lor.


Taurul este un semn fix, iar Pestii sunt un semn mutabil. În cazul în care Taurul este stabil, incapatanat, practic si concentrat, Pestilor le place sentimentul de a trece de la un gând la următor, conform fantezie. rigiditatea Taurul poate împiedica flexibilitatea Pestilor; Taurul va trebui să învețe să lăsați să curgă Pesti. Ca un cadou în schimb, Pesti va fi un partener foarte de susținere și iubitor. Pestii pot arăta Taur că mutabilității este uneori mai bine decât o determinare fixă ​​de a face lucrurile într-un fel, și numai într-un fel.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Pesti? lor diferite naturi emoționale complementari unul cu altul foarte bine. Empatia și angajamentul acestora valoarea totală două semne într-o relație este ceea ce va menține legăturile puternice și de lungă durată între Bull și pește.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.