Compatibilitatea între Taur și Sagetator

+

Cand Taurul si Sagetatorul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, conexiunea lor poate fi incredibil de pasionat și aburindă, dar ei trebuie să se dea timp pentru a învăța despre energia particulară generează această relație. Ambele au mult de câștigat din unirea lor! In timp ce Sagetatorul prosperă atunci când întâmpini în mod constant oameni noi, locuri, alimente și mai mult, Taurul poate fi destul de mulțumit de rutină, deoarece le oferă siguranța ei, astfel de premii. La inceputul relatiei, Taurul ar putea tind să ceară mai mult angajament și stabilitate decât Sagetatorul este gata sa dea, dar daca Taurul poate invata sa fie pacient, Sagetatorul poate veni cu siguranta pentru a aprecia confortul de acasă și vatră.


Aceste două semne de viață se apropie destul de diferit. Taurul tinde să fie sedarea și practic, care decalează comportamentul nelinistit Sagetator. Sagetatorul pot avea probleme cu automulțumire aparent plictisitoare Taurului, și va încerca să rev Taurus – ceea ce face este la fel de inteligent și funcționează la fel de bine ca și încercarea de a declanșa un proces lent, constant Bull la acțiune! (Cu alte cuvinte, ai grija pentru acele coarne!) Taurul are de fapt mult de oferit Sagetator, deși Sagetatorul ar putea avea probleme admite nevoia de o bază sigură. Sagetatorul poate aduce o mulțime de distracție și aventură în viața Taurului.


Taurul este guvernat de Venus (Dragoste) si Sagetatorul de Jupiter (Luck). Influența Venus dă Taur dragostea lor de frumusete, lux și plăceri senzuale. Influența Jupiter este ceea ce semne Sagetator ca profesor Zodia – Jupiter este preocupat de filozofie, de învățare, expansiune, optimism, noroc și de călătorie. Împreună, această combinație de frumusețe și de expansiune, masculin si energia feminina este motivul pentru care aceste două semne admira și susține unul pe altul.


Taurul este un semn de pamant si Sagetatorul este un semn de foc. Sagetatorul are nevoie de spațiu pentru a muta în jurul și flacără viu; Taur, pe de altă parte, este de jos la pământ și stabilitatea nevoilor. Sagetatorul se bazează pe sentiment și impulsul de a le dirija prin viata, in timp ce Taurul este practic și preocupat de eficiență. Aceste abordări ale vieții pot fi fie complementare sau surse de stres, dacă cele două semne nu pot învăța să înțeleagă și să accepte unul pe altul. Atâta timp cât ambele să aibă grijă să liniștească celălalt că relația este specială și importantă (Taur, mai ales, are nevoie de această reasigurare), lucrurile se vor rula fără probleme între ele.


Taurul este un semn fix si Sagetatorul este un semn mutabil. Taurul este incapatanat; odată ce mintea lor este format, este nevoie de mult pentru a le convinge să-l schimbe. Sagetator tanjeste soi. Dacă acest îndemn de a experimenta ceva nou caini vagabonzi in domeniul de a experimenta noi parteneri, Sagetator au cel mai bine ai grijă. Taurul nu tolerează infidelitatea; în cazul în care are loc înșelăciune, Taurul va fi profund rănit, iar relația nu poate supraviețui tulpina. La rândul său, Taurul trebuie să dea Sagetatorului libertatea de a se bucura de alte experiențe și oameni (la nivel platonică, desigur!). Taurul poate invata Sagetator beneficiile unei relații sigure; Sagetatorul poate arăta Taur că flexibilitatea este uneori mai bine decât în ​​urma unui set, cale uzată.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Sagetator? Noile perspective care le pot oferi reciproc o dată pe fiecare partener devine familiarizat cu modul în care acestea diferă. Al lor este stabilă și o relație fericită odată ce au înțeles și să accepte aceste diferente.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.