Compatibilitatea între Taur și Taur

+

Când două Taurii vin împreună într-o poveste de dragoste, este o relație foarte senzuală și stabilă – care plac ambele la nici un scop. Acestea sunt două dintre lucrurile pe care un Taur premii cele mai multe într-o relație (împreună cu fidelitate, schimbul de mâncare bună și alte creaturi … confort) Atunci când două persoane atât din aceasta zodie se împreună, poate fi conexiunea de dragoste de o viață. Ei vor strica unul pe altul la conținutul atât inimile lor: Taurul poate respecta dorinta iubita lor pentru micile luxuri ale vieții, pentru că ei au nevoie ca ei înșiși. Ambii parteneri sunt fermecătoare, grațios și demn. Ele pot fi destul de incapatanat si incapatanat, nu mai vorbim de gelos și posesiv. Toate Tauruses trebuie să învețe să fie de acord să nu sunt de acord, și în special două Tauruses împreună; ei trebuie să recunoască faptul că relația lor este prea bun pentru a pune în pericol cu ​​argumente minore.


Taurii sunt binecuvântați cu voință puternică și un angajament. Ei iubesc procesul curteaza de curte, astfel încât la început, construirea de etape ale relației lor se poate întinde delicios. Taurii rareori grabă într-o relație, dar odată ce au fost comise, este solid – poate chiar și pentru viață. Când două Taurii se împreună, ambele oferă și se așteaptă devotament totală. Din cauza acestui devotament, o pereche Taur-Taur poate fi mai posesivi unul de altul decât majoritatea. Nimic nu supara acesti iubitori mai mult de infidelitate, dar – din fericire – deoarece ambii parteneri sunt atât de dedicat reciproc și relația și pentru că Taurii tind să fie foarte de încredere, înșelăciune este rară.


Taurul este guvernat de planeta Venus. Cand doi oameni cu energia lui Venus vin împreună, poate fi dragoste la prima vedere. Ambii parteneri sunt foarte romantic și iubitor, și niciodată nu au anvelope de contact fizic și atingând. Acestea sunt cele mai mari semne Stamina ale Zodiacului; le place să meargă toată ziua și toată noaptea și toată ziua următoare … Ele sunt extrem de senzuale și ambele se bucură de răsfăț. de securitate emoțională este foarte important pentru ei, dar atunci când acest lucru este garantat acești parteneri pot fi la fel de decadent și indulgentă cum doresc. Ele pot tind să fie leneș, să devină prea relaxat în acest moment, dar, în general, ei lucrează foarte greu pentru a menține stilul de viață de lux pe care le preferă.


Taurul este un semn de pamant. Aceste două dragoste, cel mai probabil să grădină (au în comun o dragoste reciprocă a frumuseții). Semnele de pamant sunt, de asemenea, despre posesiuni, și doi parteneri Taurus, de obicei se inconjoara cu lucruri frumoase – o casă frumoasă, opere de artă, țesături de lux, mașini scumpe. Ele împărtășesc, de asemenea, o dragoste de alimente bogate, fine – o rutina de fitness regulat s-ar putea să nu fie o idee rea pentru aceste două pentru a le ajuta ține departe kilogramele in plus!


Taurul este un semn fix. Într-o combinație Taur-Taur, ambii parteneri perseverenti cand spre obiectivele lor – si atat stand de opiniile lor ca și în cazul în care este o chestiune de viață sau de moarte. În general, ei timid departe de schimbare, preferând viața să fie stabilă, constantă și previzibilă. Odată ce aceste două make-up mintea lor că relația este una bună, ei se vor dedica unul altuia. Dar dacă ei au idei diferite, s-ar afla într-o luptă fără sfârșit de voințe. Dacă ei înțeleg că lucrează împreună spre un scop comun, atunci orice va fi posibil pentru această pereche.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Taur? Loialitatea lor incredibil între ele și dedicarea lor de a continua romantismul – indiferent de cât pe termen lung este relația. Dragostea lor reciprocă de romantism și confort face lor o relație extrem de dedicat și de lungă durată.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.