Compatibilitatea între Taur și Varsator

+

Cand Taurul si Varsatorul sunt impreuna, ei pot muta munții – în cazul în care pot da seama cum să-și coordoneze eforturile. Taurului practic, cu picioarele pe pământ de abordare a vieții este la fel ca și opusul poate fi Varsatorului neconventional, out-of-această lume abordare doar despre tot! Taurul rezista schimbare si Varsatorul este cea mai progresivă a toate cele 12 semne ale zodiacului. Cum aceste două se inteleg, atunci? Ele pot par să aibă puține interese comune, dar ele împărtășesc o dorință foarte puternică de a reuși – ceea ce înseamnă că pot face parteneri de afaceri mai bune decât iubitori.


Din moment ce aceste două pot fi ambele extrem de incapatanat, ei trebuie să aibă grijă să nu pentru a intra în argumente, mai ales din cauza reacțiilor lor inegale la tensiune: Taurul se enervează au tendința de a taxa ca Bulls care acestea sunt; cand Varsatorul se simte presiune, ele tind să trage departe, folosind un comportament distant pentru a pune spațiu între ei și lor „călăul“. Acest lucru se poate face Taur împinge chiar mai greu, cauzand Varsatorul pentru a trage mai departe … și așa mai departe. Le place să facă lucrurile în felul lor, cu cât mai puțin tam-tam posibil. Modern, progresiv Vărsător poate găsi devotamentul Taurului de a plictisitoare rutina un pic. Taurul va găsi Varsatorul interesant încă se poate simți frustrat încearcă să țină pasul cu mintea rapid acest inventator. În ciuda diferențelor lor, cu toate acestea, ele nu au ceva de oferit unul pe altul. Deși Varsatorul va avea un timp de greu a recunoscut că (chiar ei înșiși), vor găsi bază solidă Taurului să fie comfortingly de susținere, iar Taurul va găsi Varsator stimulant, dacă nu cu totul confortabil.


Taurul este guvernat de Venus (dragoste), iar Varsatorul este guvernat de Saturn (karma) si Uranus (Rebeliune). Venus este o atmosfera calda, energia feminina si Saturn o energie rece masculina. Uranus este despre toate lucrurile ciudate și neobișnuite. Venus se concentreaza pe frumusete, romantism și plăcerile senzuale, toate acestea sunt importante și plăcut Taur. Saturn determină Vărsător să se concentreze pe munca si disciplina pentru atingerea obiectivelor; Uranus dă un Vărsător pe care gândirea revoluționară. Taurul poate arata Varsatorului ca viata se bazeaza pe emotii, frumusete si confort. Varsatorul poate arăta Taur cum să păstreze lupta pentru îmbunătățire – și cum să se mute departe de ceva în cazul în care nu este de lucru, o lecție importantă pentru Taur să învețe.


Taurul este un semn de pamant, iar Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul se concentreaza pe conexiuni intelectuale și preocupări în timp ce Taurul se concentrează pe interese mai practice și senzuale. În cazul în care Taurul intreaba: „Cum va ajuta sa imi ating scopurile in viata?“ Varsator întreabă, „Ce altceva?“, Cei doi pot avea probleme cu o înțelegere alta; daca Taurul agata prea strans sau daca Varsatorul pare prea rece si distant, probleme pot erupe. În cazul în care operează de la o bază de iubire reciprocă și respect, cu toate acestea, cei doi pot să crească pentru a înțelege modul în care un alt lucrări.


Taurul si Varsatorul sunt fixate ambele semne. Sunt atât de încăpățânată și, odată ce se completează până mintea lor, nu le place să schimbe punctul de vedere sau opinia lor. Această constanță se extinde la viața lor personală: După ce au fost comise una de alta, aproape nimic nu le poate face decide să renunțe la relația. În cazul în care relația este netedă și reciproc avantajoase, acesta este un lucru bun, dar dacă relația este inhibitiv pentru unul sau ambii parteneri, refuzul lor de a admite că trebuie să se termine poate afecta serios atât de creșterea lor în viață. În cazul în care își dau seama că lucrează împreună este mai mult decât recoltând împuns capete, ei vor rămâne productivi. Din moment ce Taurul tinde sa fie mai practic, acestea ar putea fi primul înapoi într-un argument – în cazul în care consideră că este practic de a face acest lucru.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Varsator? Puterea lor de neoprit echipa care este posibil, odată ce clar calea lor de obstacole. Ambele semne au personalitati foarte puternice, asa ca nici nu va domina cealaltă – indiferent cât de greu încearcă! Această relație poate fi cu adevărat interesant și care îndeplinește o dată aceste două semne lucra cum va funcționa între ele.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.