Compatibilitatea între Varsator și Fecioara

+

Cand Fecioara si Varsatorul se unesc într-un meci de dragoste, ei aduc afară, fie cel mai bun sau cel mai rău într-unul pe altul. Fecioara are o abordare mai rigidă, orientată spre teorie la viață. Abordarea Varsatorului poetică, pe de altă parte, nu știe nimic despre lumea științifică. Dar aceste doi indragostiti pot prospera chiar pe diferențele lor; ei cresc împreună pe măsură ce învață unii pe alții.


Varsatorul tinde sa pasionala si temperamentala in timp ce Fecioara opereaza mai metodic, și cu puțin tam-tam. Fecioara este foarte organizat și levelheaded. Varsatorul este modern si gaseste rutina de neconceput. Fecioara va găsi Varsatorul interesant, dar poate deveni iritat încercarea de a sonda mintea acestui artist. Varsatorul va fi deranjat de critica Fecioarei, dar se va găsi baza solidă Fecioara oferă foarte atrăgătoare.


Fecioara este un semn de pamant, iar Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul trece prin viata care caută iluminare spirituală pură, în timp ce Fecioara este mai intelectuala. Fecioarele caute „cum“ și „de ce“ a unei situații, in timp ce Varsatorul se concentreze doar asupra a ceea ce gadila lor, practic sau nu, și cere de obicei „ce urmeaza?“ Uneori, fiecare partener poate găsi că este dificil să înțeleagă perspectiva celuilalt. Conflictele pot apărea în această relație, dacă devine obsedat de realizarea relației perfecte sau Varsatorul pare prea departe. Ambii parteneri trebuie să aprecieze și să respecte unul altuia punctul de vedere al lumii, și a vedea că ei au multe de învățat de la partenerul lor.


Fecioara este un semn Schimbabil, iar Varsatorul este un semn fix. Varsatorul poate fi nerezonabil, incapatanat si incapatanat. Ambii parteneri sunt foarte pasionat si intentia cand lucreaza pentru scopuri. Fecioara se adapteaza bine la orice situatie sociala. Fecioara este placerea de a ajuta Varsatorul, atâta timp cât sunt apreciate eforturile lor. Conflictele sunt rare, și sunt de obicei rezolvate prin natura acomodarea mai Fecioarelor decât prin orice concesii din partea Varsatorului. Dacă cei doi înțeleg că lucrează împreună pentru un scop comun, este mult mai ușor pentru ei să ajungă la ea. Fecioara este mai realist decat Varsatorul va fi mai dispuși să cedeze pentru a evita o luptă încălzită.Care este cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Varsator? Este ca atunci când vin împreună, drive-urile lor ambitie combinate-le să facă fapte miraculoase. Această relație tinde să fie informativ, edificator și o plăcere pentru ambii participanți.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.