Compatibilitatea între Varsator și Gemeni

+

Cand Gemenii si Varsatorul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, perechea se pot bucura de o conexiune mentala de stimulare excelent. Gemeni este în dragoste cu idei, și vizionar Varsatorul este plin de ele. Ambele semne au nevoie de independenta a acestora; ele pot oferi cu ușurință acest lucru unul pentru altul, deoarece ei înțeleg nevoia atât de bine. Singura problemă care ar putea apărea în cazul în care este Gemeni începe să se gândească Varsatorul este prea încăpățânat în gândirea lor, sau în cazul în Gemeni dawdles un pic prea mult pentru, standarde înainte în mișcare ritmului alert Varsatorului. Acest tip de problemă nu este de natură să provoace o perturbare majoră; în general, ei lucrează foarte bine împreună și să înțeleagă unul pe altul la un nivel foarte profund.


Atat Gemenii cat si Varsatorul au o mare cantitate de energie. Ambele mintea lor sunt atât de rapid ei pot veni cu ușurință cu idei mai noi și mai bune și, cu determinarea Varsatorului la cârmă, a pus ideile lor la acțiune. Ambele se bazează pe inteligența lor rapidă, în special Gemeni, si ambele semne-e scârbă pierdem timpul. Varsatorul poate ajuta Gemeni se concentreze în cazul în care încep să se clatine, dar trebuie să aibă grijă, pentru a permite o multime de Gemeni spațiu mental și libertate. Gemenii nu-i place să se simtă aglomerat sau împins în ceva.


Varsatorul este guvernat de planetele Saturn (karma) si Uranus (Rebeliune), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Saturn si Uranus combina puterile lor de a împrumuta Vărsător mintea lor progresivă, original și determinarea de a pune ideile lor la o bună utilizare. Varsatorul este marele umanitar al zodiacului. Gemeni este un mare gânditor și conversationalist, și poate ajuta cu ușurință dacă Varsatorul devine blocat pe o idee și are nevoie de un brânci mental. minte mai flexibil Gemeni poate ajuta foarte mult Varsator în perioadele de tensiune sau de rigiditate.


Atat Varsatorul si Gemenii sunt semne de aer. legătura lor intelectuală este puternică și adevărată. Sunt atât destul sociale prin natură; Gemeni este spiritual și vorbăreț, în dragoste cu impresionand oameni cu care creierul rapid si agil, iar Varsatorul iubeste tot felul de oameni. Cele mai diferite tipuri de oameni Varsator stie, mai bine Varsator se simte in viata. interesele Ambele semne sunt multiple și cuprinzătoare. predilecția Gemeni pentru discuții bune și dezbateri este mulțumit de cele mai multe experiențe aceste două semne sunt susceptibile de a partaja.


Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Varsatorul este un semn fix. Gemeni îi place fluxul liber; ei independență premiu și sunt foarte adaptabile la schimbare. Varsatorul, pe de altă parte, este mult mai determinat, chiar incapatanat, și, în general, îi place să preia conducerea în această relație.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Varsator? Capacitatea lor de a lucra împreună și de a oferi unul pe altul cu o placă de rezonanță pentru inspirații și zboruri de fantezie. interacțiunea lor cu succes verbală face lor o relație sănătoasă.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.