Compatibilitatea între Varsator și Leu

+

Cand Leul si Varsatorul se unesc într-un meci de dragoste, fuzionarea Varsatorului clarviziune și creativitatea Leului îi determină pe oameni să ia cunoștință. Acest parteneriat este energic și de neoprit, și, deși pot să apară concursuri ocazionale, nu există niciodată un moment prost pentru aceste două. Semnele lor sunt simpatic și au o relație bună. Ambele tind să fie idealistă și foarte motivați. Ambele sunt atrasi de toate lucrurile noi, și sunt aflați în căutarea adrenalinei; ele pot transforma chiar și ocazional viața într-un joc gigant de adevăr sau provocare.


Multe relatii Leu-Varsator se bazeaza pe admiratie reciproca fara sfarsit. Leul admira individualismul, viziunea și caracteristicile creative ale Vărsător. La rândul său Varsatorul admira Lion râvnă, farmec și demnitate – Varsatorul are mereu idei noi, dar ei nu au întotdeauna unitatea de a face aceste idei reale la fel ca Leo. Ambele semne se mândresc cu independența lor, dar conflictele pot apărea dacă Leo pare prea dificile sau Varsatorul pare prea departe. Ambii parteneri ar trebui să respecte diferențele de perspectivă în cealaltă. Leul poate fi prea dramatic pentru gustul Varsatorului, dar Varsatorul la rândul său, ar putea fi prea inconstant pentru omologul lor Leo. În cazul în care comunică unul cu altul valoarea relatiei, totul va fi bine.


Leul este guvernat de Soare, iar Varsatorul este guvernat de planetele Saturn si Uranus. Aceste trei planete formeaza un ciclu de indicativ al relatiei Leu-Varsator si capacitatea lor de a veni împreună pentru a crea noi instituții. Uranus este planeta de idei noi și creativitate; de la aceasta planeta Varsatorul devine vizionarismului. Apoi Soarele dă viață și o identitate a ideilor lor colective. În cele din urmă Saturn păstrează procesul de a merge la finalizare, dupa ce inspiratia lui Uranus a fost epuizat și se mută energia soarelui la lucruri noi.


Leul este un semn de foc, iar Varsatorul este un semn de aer. Air intretine focul merge; Varsatorul poate ține nu numai pasul cu mișcarea și bolid de energie care este Leo, dar poate adăuga efecte speciale. Ele pot urca pana la înălțimi uluitoare împreună. Varsatorul este capabil de a utiliza intelectul pentru a inspira ambitia Leului și să le hrănească noi idei pentru a pune în practică – acestea sunt foarte stimularea Leo. Împreună cele două alimenta un proces de creștere și dezvoltare personală reciprocă. Ambele semne au o multitudine de interese, și dorința Leului de a fi frunze originale-le mai mult decât fericit să efectueze ideile Aquarius mai retrase.


Leul si Varsatorul sunt fixate ambele semne. Leu da Varsator curajul de a percepe înainte și să ia măsuri, mai degrabă decât doar stând în laborator formularea de idei. Originalitatea Varsatorului poate impresiona Leu, la fel ca viziunea lor unic. Ele sunt atât de loiali si extrem de dedicat unul de altul, iar când ei înțeleg că nu trebuie neapărat să fie responsabil tot timpul, ei pot avea succes una langa alta.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Varsator? Este capacitatea lor de a crea magie atunci când sunt împreună. Fixe de incendiu și fixe Air acoperă toate bazele – acești parteneri obține o idee, planul cum să-l pună în acțiune, pentru a primi mingea de rulare și a vedea până la finalizare. Acest ciclu face lor un meci de dragoste de vizibilitate precum și practică.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.