Compatibilitatea între Varsator și Sagetator

+

Cand Sagetatorul si Varsatorul se unesc într-un meci de dragoste, idealurile Aquarian și cunoștințele Sagetatorului se combină pentru a le un cuplu creativ și unic face. Acest parteneriat este fara inhibitii, și în timp ce se poate obține competitive cu aceste două, nu a existat niciodată un moment de plictiseală! Sub orice subtext romantic, există o mare prietenie; Semnele lor sunt două în afară și acest lucru tinde să le dea o capacitatea de a comunica bine precum și un raport excelent. Ambele sunt idealista și entuziasmați de viață, și împreună se bucură de mare de ori. Împreună, cele două pot zbura fără teama de a cădea.


Multe relatii Sagetator-Varsator se bucura de sentimentul de admirație reciprocă. Sagetatorul este atras de Varsatorului individualitatea, viziunea și capacitatea creatoare. Varsatorul admira excelenta Sagetatorului si initiativa – Sagetatorul este intotdeauna vine idei noi, dar ele nu sunt întotdeauna în măsură să le efectueze calea Varsatorul. Ambele semne bucura de independența lor, și nu există multe conflicte, deoarece fiecare înțelege acest lucru despre celălalt. Uneori, Sagetatorul poate parea prea egoist pentru Varsator, care la rândul său, ar putea fi prea acolo afara pentru partenerul lor Sagetatorului. Atâta timp cat comunica fericirea lor despre relația, ei vor depăși orice hopurile din drum, majore sau minore.


Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter si Varsatorul este guvernat de planetele Saturn si Uranus. Aceste trei planete formeaza un ciclu care exemplifică relația Sagetator-Varsator, mai ales capacitatea lor de a vedea ochi în ochi. Uranus este planeta de idei noi și creativitate; de la aceasta planeta Varsatorul isi ia ideile sale grandioase. Apoi Jupiter adauga influentele spre invatare, expansiune si abundenta. În cele din urmă Saturn păstrează procesul de a merge la finalizare, dupa ce inspiratia lui Uranus a fost epuizat și energia lui Jupiter a lui cu privire la lucruri noi.


Sagetatorul este un semn de foc, iar Varsatorul este un semn de aer. Air intretine focul merge mult în același mod în care Varsatorul poate inspira Sagetatorul pentru a face salturi mari. Sagetatorul poate ține pasul cu tendinta Varsatorului de a se angaja în experimente bazate pe idei futuriste. Când au venit împreună, ele sunt o echipă inovatoare, inventiv! Varsator si Sagetator utilizarea inteligenta si un sentiment de aventură pentru a obține noi experiențe – fiecare în Fosters creativitatea cealaltă. Ambele semne au o mare varietate de interese și nevoia Sagetatorul de a intra în acțiune dă-le ușurința cu care să pună planurile generatoare de idei Varsatorului în acțiune.


Sagetatorul este un semn Schimbabil, iar Varsatorul este un semn fix. rulouri Sag cu pumni și este fericit pentru a opri ceea ce fac pentru a tinde spre alte probleme. Varsatorul este ceva mai puțin reglabil, mai mult în susținerea unui proiect deja în curs de desfășurare, atâta timp cât acestea sunt pasionat de finalizarea acestuia. Varsatorul poate ajuta la problemele situăm și de a rezolva, mai degrabă decât sărind orbește în altele noi, în timp ce Sagetatorul este fericit de a deriva de la un subiect la altul ca starea de spirit le ia. Ele sunt atât de loial și devotat unul pe altul, și ei pot trece mult împreună.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Varsator? Este capacitatea lor de a rezolva problemele dificile, atunci când au pus inimile lor în această privință. Mutabil de foc și de aer fixe acoperă toate bazele: Acești parteneri se pot lipi cu o idee după ce a fost implantat ferm. Combinația lor formidabil face lor o relație de mișcare spre exterior, precum și adâncimea activă.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.