Compatibilitatea între Varsator și Scorpion

+

Cand Scorpionul si Varsatorul face un meci de dragoste, este o fuziune de două filosofii de viață foarte diferite și multe nevoi foarte diferite. Există multe șanse de frecare aici. În cazul în care Scorpionul se confruntă în mod direct și cu o energie intensă lumea lor emoțională interioară, gândire profund despre undercurrents mai ascunse ale vieții, Varsatorul are același tip de energie și se transformă spre exterior. Cu neobișnuit, idealist și, mai presus de toate perspectivele altceva, foarte sociale asupra vieții, Varsatorul pare a fi o alegere ciudată pentru Scorpion mai introvertit. Varsatorul are nevoie de o mulțime să se simtă stimulat, iar acestea sunt mereu în căutarea în jurul camerei pentru următoarea persoană interesantă pentru a cunoaște. Scorpion, pe de altă parte, dorințele angajarea, sondare și foarte intim timp cu colegii lor romantice. Această pereche poate părea să aibă foarte puțin în comun, dar ambele au astfel de voințe puternice, care, atunci când sa concentrat pe relația lor, le pot obține ceea ce au nevoie și doresc.


Atat Scorpionul cat si Varsatorul pot fi necooperant si incapatanat: le place ca lucrurile să meargă pe calea lor, nu întrebări! Pentru acest meci de dragoste, deși, „căile lor sunt foarte diferite. Scorpionul este curios, săpat adânc în sensul ascuns al lucrurilor, mereu punând întrebări și doresc să știe unde merg lucrurile și de ce. Varsatorul este progresivă și afabil încă nu se bucură de detaliu. Scorpion pot fi atrași de diferențele lor, așa cum le arată Varsator noi, lumi exterioare, dar poate ajunge frustrat încercarea de a obține răspunsuri de la această enigmă excentric. Varsatorul nu posesivitate bun venit, fie, preferând să aparțină lumii, mai degrabă decât o singură persoană. Dar Scorpionului poate fi posesiv cu înverșunare și au nevoie de mai multă atenție decât o Varsatorului ar putea fi în măsură să dea. În cazul în Vărsător încetinește și acordă o atenție, ei pot gasi devotamentul Scorpionului ca fiind un mare sprijin.


Planetele Marte si Pluto Scorpion regula, iar regula planetelor Saturn si Uranus Vărsător. Marte este o energie revoluționară, agresivă și spirit masculin, si Pluto lumineaza aceste impulsuri adauga o renasterea. Saturn este o rece, energia si Uranus este vorba despre toate lucrurile diferite și neobișnuite. Marte este emoțională, reacția fără să se gândească lucrurile prin; astfel este natura Scorpio. Saturn cere Varsatorului mult de munca si disciplina, in timp ce Uranus le dă mai departe minte că gândirea. Un iubitor blând Scorpion, aveți grijă să nu tethering un Varsator prea strâns poate învăța perechea lor despre o viață bazată pe intuiție emoțională, una care liniștește intelectul, uneori, în favoarea senzației fizice. Înțelegerea Vărsătorii poate învăța lor grave colegii Scorpion să se calmeze, să se detașeze de situații incontrolabile și să-și reevalueze obiectivele lor dacă ajung la curs.


Scorpionul este un semn de apa, iar Varsatorul este un semn de aer. Aerul este despre intelectul, astfel încât Varsatorul abordează viața ca o șansă de a crește și de a explora dupa alta, in timp ce Scorpionul este mai analitic. Scorpionul cauta scop, iar Varsatorul cauta stimulare. Aceste colegii de dragoste au o înțelegere probleme alta este originea de gândire. Confruntarile apar este posesivitatea Scorpionului devine cu atat mai bine dintre ele sau daca Varsatorul pare prea rece si ofera Scorpionului siguranta sentimentala. Ambele trebuie să învețe că ei văd lumea în moduri diferite și acestea ar trebui să celebreze și să râdă de diferențele lor.


Scorpionul si Varsatorul sunt fixate ambele semne. Ambele pot fi inflexibilă, dogmatic și perseverent. Daca au un plan se vor lipi de ea până sunt răsplătiți eforturile lor. După ce au făcut până mintea lor că ei sunt colegi buni pentru unul pe altul, ei nu vor fi descurajați să mențină relația. Dar ele pot avea astfel de abordări contradictorii în viață că relația lor devine mai dificilă decât este plăcută. Dacă ei cred în valoarea relației, ei vor fi capabili să depășească diferențele.


Care este cel mai bun lucru despre relația Scorpion-Varsator? Capacitatea lor de succes în sinergie lor. Ambele semne au personalitati foarte puternice, asa ca nici nu va domina pe cealalta. Odată ce acestea pot aprecia diferențele lor, vin împreună și sunt de acord asupra rolurile lor individuale în cadrul relației, rezultatele pot fi intens plăcut.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.