Compatibilitatea între Varsator și Varsator

+

Atunci când două Vărsătorii se unesc într-un meci de dragoste, ei se concentreaza pe aspectele mai pozitive ale omenirii. Aceasta pereche este iubirile pentru a face prieteni, ajuta pe ceilalți și, la o scară mai mare, o schimbare socială contemplati. Ei tind să fie activi și care își încetează activitatea și funcționează cel mai bine sub presiune. Acest cuplu devine de-a lungul destul de bine, poate suporta cele mai mici geloziile ale tuturor prietenilor lor. Împreună, ei se bucură în urma evenimentelor curente și de a discuta idei moderne, progresiste.


Independent și cosmopolit, toate de socializare lor ar putea lăsa acest cuplu oarecum detașat emoțional. Ei petrec cea mai mare parte a timpului departe de casă, și funcționează bine împreună, ca parte a unui întreg mai mare: o organizație, de afaceri sau de grup. Uneori, acest cuplu are o mare dificultate detectarea sau exprimarea sentimentelor reale, fie propria lor, partenerii lor sau pe cele ale oamenilor din jurul lor. Ele împărtășesc anumite idei de modul în care oamenii ar trebui să se comporte, care este cel mai adesea o perspectivă impersonală.


Varsatorul este guvernat de planetele Saturn si Uranus. Uranus controleaza idei radicale sau noi. Întotdeauna cu viziuni ajunge lor idealiste, intelectul Varsatorului poate fi atât de extreme și excentric, care Varsatorul este cunoscut sub numele de Einstein al zodiacului. Ele pot fi prea intens pentru restul lumii, iar acestea sunt adesea interpretate greșit pur și simplu ca creierul. Cu toate acestea, Saturn conține o mare lucrare etica, tenacitate și responsabilitate, și conduce relația Varsatorului la munca grea prin orice probleme care pot apărea. Această etică face cuplu foarte productiv și bine respectate.


Varsatorul este un semn de aer. Brainstorming și confruntarea problemelor cu abilitățile lor intelectuale superioare este a doua natură pentru ei. Aceeași unitate rațională, care face cuplul Varsatorului-sigur pe sine si sigur de sine poate fi, de asemenea, sursa de orice detașare emoțională sau fizică care poate apărea între cele două. Ele sunt o echipă mare și împărtăși conversație minunată, dar intimitatea relației poate lua o mulțime de muncă grea și efort. De asemenea, ele pot fi rece față de cele pe care le găsesc banale și lumesc.


Varsatorul este un semn fix. Această calitate poate face cuplu extrem de productiv cat si Încăpătânarea ingrozitor. Ideile curg din mintea creatoare Varsatorului, iar ambii parteneri să respecte unul altuia contribuțiile la un obiectiv comun. Cu toate acestea, uneori, opinii puternice se va ciocni și să conducă la o dispută all-out. Ambii parteneri împărtășesc o aversiune pentru cei care nu împărtășesc pofta lor pentru progres.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Varsator? Este noile idei care sunt în mod constant aduc în lume. Ca vizionari și persoane fizice, acest duo face un pas pentru reforma culturale și inovații luminoase. Atâta timp cât ambii parteneri nu uitați să țină pasul romantismul și condiment, această relație este un mare avantaj pentru comunitate cât și pentru persoanele implicate.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.