Pluto retrograd

Persoana cu Pluto retrograd în tema astrală are aproape întotdeauna o karmă legată de folosirea negativă a puterii şi sexualităţii. Probabil că în existenţele trecute, a dominat pe ceilalţi folosind puterea de seducţie, fără să iubească niciodată sau să încerce vreun sentiment tandru pentru cineva care îi stătea alături. E ca şi cum ar fi încercat întotdeauna să obţină un maxim avantaj din orice relaţie, fără a se preocupa niciodată de ceea ce simte celălalt.

Astăzi, probabil că trăieşte cu teama de a nu fi manipulat, sedus, iar acest lucru îl face nesigur şi neîncrezător în relaţiile interpersonale. Parcă i-ar fi teamă că alţii ar abuza de sensibilitatea sa, de sentimentele sale şi atunci le îngheaţă sau pune până la dezvelirea lor atât de multe obstacole, că îl descurajează şi pe cel mai brav erou. Reversul medaliei în ceea ce priveşte poziţia retrogradă a lui Pluto este acela de recuperare la nivel karmic a celor mai multe erori, dezvoltând o spiritualitate profundă.

Pluto retrograd indică, de cele mai multe ori, bulversări, schimbări radicale, crize și transformări profunde, toate acestea având rol purificator și de ridicare a ființei pe noi trepte de evoluție. Nativul cu Pluto retrograd va fi constrâns de evenimente să se transforme: moartea reală sau simbolică, pierderea lucrurilor si oamenilor de care este atașat îl va împinge către renaștere spirituală. Existența sa va fi întotdeauna un șir de morți și reînvieri simbolice. Persoana va traversa perioade dureroase, de „vid” sentimental, material sau profesional, însă puterea sa de regenerare este extraordinară, beneficiind de resurse excepționale pentru a-și depăși karma.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.