Uranus retrograd

Nativul marcat de Uranus retrograd posedă o personalitate unică, care dorește să depășească tot ce este comun, banal sau convențional. El este speriat de orice posibilitate de a fi limitat, constrâns sau sufocat. Sistematic revoltat împotriva oricărei forme de autoritate sau de ierarhie, suportă cu greu o poziție subalternă. Originalitatea, pornirile sale rebele și dinamismul acestei persoane nu admit nici o constrângere exterioară. Karma sa este de a trăi ca o reîncarnare vie a libertății, ca un reproș la adresa ființelor gregare, conformiste, docile.

Uranus retrograd face din nativ un idealist rupt de realitate, pe care de cele mai multe ori o combate sau, pur și simplu, o ignoră într-o manieră demnă de un Don Quijote.

Aceeaşi situaţie are loc şi la nivel afectiv, pentru că el trăieşte relaţiile într-un mod nepractic, bazându-se pe scheme nonconformiste, care îl pun pe partenerul său într-o continuă stare de agitaţie sau confuzie. Probabil că într-o existenţă trecută nu s-a bucurat de libertatea de a-şi putea alege tovarăşul de viaţă, ci i-a fost impusă o căsătorie, pe care a trăit-o ca pe o totală alienare a capacităţii sale de a iubi sau a entuziasmului pentru viaţă.

Trădarea de sine a fost trăită în mod distructiv, iar astăzi, în faţa alegerii între o viaţă liberă şi creativă şi un alt legământ, poate fi indecis din pricina modalităţii oportuniste care este doar o cale de scăpare şi nicidecum o trăsătură de caracter. Această confuzie dezorientează relaţia cu ceilalţi şi de multe ori el poate exprima anumite dorinţe, dar în realitate caută contrariul.

Fiind o planetă cu o energie foarte instabilă, poziția sa retrogradă expune la diverse pericole legate de electricitate, transporturi (în special cu trenul sau cu avionul), explozii, jafuri, revolte populare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.